reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka, ciesze się :)

vcA5lvO.jpg

Załączniki

• vcA5lvO.jpg
    vcA5lvO.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Aschlee kochana napewno nic nie zawiniłaś też bardzo często zadawałam sobie to pytanie? Ale po jakimś czasie i po wizycie u kilku lekarzy doszłam do wniosku że to musiało się stać nie miałam na to wpływu:-(

Ania Beata - za wcześnie na usg mimo wszystko ;-) poczekaj na rozwój sytuacji zrób bete za tydz jak okresu nie będzie

Monarti mam nadzieje ze juz nigdy mnie to nie spotka...po prostu chcialabym miec drugie Dzieciatko nic wiecej do szczescia mi nie trzeba:tak:
Ile po poronieniu czekalas? Mialas tez zabieg? Poznalas przyczyne? Przepraszam ze pytam...
Ciesze sie ze teraz z Twoim Maluszkiem wszystko w porzadku:tak:

Monarti, czy to by znaczyło, że jeszcze nie wszystko stracone? Bo lekarka powiedziała, że jej zdaniem ciąży z tego nie ma. :no:
Aschlee - trzymam kciuki za wszystkie pozytywne zmiany w Twoim życiu. Nie tylko te fryzjerowe na głowie, ale też w głowie. A drugiego dzieciaczka będziesz miała. Marzenia przecież się spełniają. :)

Ostatnia edycja:
Aschlee my z mężem od razu zrezygnowaliśmy że starań powiem szczerze że nasze małżeństwo też wisiało na włosku więc odpuścilisny trochę nas ta tragedia poróżniła strach i stres że może być powtórka był bardzo mocny :-( minęły 3 lata i znowu jestem w ciąży i także drże o każdy dzień :-( ale starań się być dobrej myśli. Przyczyny nie poznałam, lekarz uważał że widać zarodek miał wady :-(naturalna selekcja. Tak miałam zabieg pisałam Ci kiedyś na pv :-)

Ania Beata. Poczekaj kochana parę dni nie chce robić ci nadziei ale póki okresu nie ma to warto poczekać parę dni i zrobić kolejny test krwi ;-)

Czekam, czekam, innego wyjścia nie mam. Bardzo bym chciała, żeby w końcu to szczęście do nas przyszło. Mąż skończył dziś pracę wcześniej, zabrał mnie na obiad, jutro też będzie cały dzień ze mną. Chyba dotarło do niego, że palnął głupotę. :-D

Aschlee moim zdaniem bez znaczenia na jak długo odwlecze się starania o dziecko to strach i tak pozostanie zawsze.. ja bynajmniej boje się tak samo tylko inaczej do tego podchodzę. Mnóstwo jest kobiet ktore ronia pierwszą czy druga ciaze a mimi to kolejne ciaze sa bez komplikacji i dzieciaczki rodza sie zdrowe :-) pozytywne myślenie to najwazniejsza sprawa :-) juz teeaz nic nie poradzimy i nie ma sie co obwiniac za strate. Widocznie tak mialo być- nic nie dzieje sie bez przyczyny !! A wiec włączamy pozytywne myślenie i głowa do góry :**

Zgadzam się z Ewelinka :-) nie warto się poddawać ;-) jeśli poczujecie z mężem że jesteście gotowi to działajcie :-) głowa do góry kochana będzie dobrze :-)

Witam wieczorową porą.
Ewelinka no to kciuki za staranka. Widze na wykresie, że nieźle szlalejecie a owu już tuż tuż ;-)
Ania_Beata bardzo mi przykro, że lekarka stwierdziłą brak ciąży :-( Ale trzymaj się i bądz dobrej myśli. Nastęnym razem napewno się uda!

Ja zakupiłam dziś nowego wiesiołka. Ty razem Oeparol Femina-wzmocniony kwasami Omega3. Macie taki? Bo ja wcześniej miałam zwykły Oeparol (Omega6). A zażywacie tak jak w ulotce zawsze podczas posiłku? Bo u mnie to tak róznie...i może dlatego to nie działa:sorry:

reklama
Dziewczyny mam tą pracę jutro z rana idę na rozmowę :)
Trzymajcie zatem &&&
Tak jak mi poradziłyście z R nie rozmawiałam bo doszłam do wniosku że jeśli zdecyduje się mieć ze mną dziecko to świetnie, zgodzę się..
R jest odpowiedzialny i woli mieć jasną sytuację..
Anula my nie musimy płodzić kolejnego maluszka bo moje dwa dzieciaczki to nie są dzieci R , w ostatnią ciążę w lipcu 2013 r z nim zaszłam ale zakończyła się w 14 tyg...
R nie ma dzieci
Nie jest też moim mężem
No nic dziewczyny.. pora zająć się sobą :) koniec z lenistwem w domku :p

Do góry