reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Agaawa, przepisana. Przykro mi, że w tym cyklu nie udało się <przytul> Trzymam kciuki za kolejny &&&&& :*

Starających się:23
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
aureolcia - @ 22.11
kobietka - @ 23.11
2
Listopad

fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12

Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,agniecha83

reklama
witam was kochane... ja od wczoraj bylam w zlej kondycji psychicznej... nadal jestem ale jest juz lepiej....

moze ktoras mi powiedziec czy mleczny , nierozciagliwy sluz jest zwiastunem @?

Piaska fajnie, że nie poszłaś sobie na dobre, a pisać to każdy pisze czasami o pierdołach też :D

Anka ciężko mi powiedzieć ja niestety nie jestem w tym dobra, ja raczej przed @ nie miałam śluzu.

Wieczór, zostałam sama, mąż pojechał do pracy, trochę smutno kolejny wieczór samotnie spędzać. Powiem Wam, że jakoś tak mnie przez to chandra jesienna bierze, że ciągle sama, mąż jest z nami tylko ok 1,5h jak nie śpi po pracy i jest przed pracą, trochę mi ciężko jest przez to zwłaszcza psychicznie :(

Kinia - oj szkoda że macie dla siebie tak mało czasu, ciężko jak sie nie ma z kim porozmawiać:zawstydzona/y:

Ania - ten dołek to przez teścior?:-(

Kurcze mój mąż to zawsze musi mnie pocieszyć, znowu widze że się martwi ciążą :-(mówi ze chciałby miec takie podejście jak ja. Czuje się jakby się wycofywał, a przecież to wspólna decyzja była..........

IWO ahhh Ci faceci. Wiesz oni to jakoś inaczej przeżywają, my czy się boimy czy nie to myślimy o tym cały czas, bo to my nosimy dzieciątko w brzuchu, a nie oni. Prawda czasu prawie nie mamy dla siebie ostatnio co jest przytłaczające trochę.

Hej dziewczyny:)

Podczytuje was w miare czesto, gorzej z pisaniem, póki "czynne" starania musielismy odłozyc na rzecz badań nie ma o czym pisać. Nie chce zanudzac ciagłym tematem badań i troskami z tym zwiazanymi.

Zrobiło się tu bardzo ciążowo i oto chyba chodzi;) Gratuluję wszystkim zafasolkowanym:-)

W związku z wczesniejszym pytaniem czy sa tu jakies staraczki: ja tez się staram, trochę z ukrycia ale tak:-)

Dobrego dnia Dziewczyny:-) Ja mam dopiero na popołudnie do pracy, ale przez bromergon tak mnie mdli ze juz sobie chyba nie pośpie.

Susel nie jedna takim numerkiem przy II kreseczka chciała by byc:-) Jeszcze raz gratulacje:-)

reklama
dzień doberek, @ rozkręciła się z rana na dobre a więc proszę o przepisanie mnie na 25.12. W sumie to nie wiem czy będziemy w grudniu się starać, czy lepiej sobie ten grudzień odpuścić, przełożyć na styczeń i świeta mieć spokojne, prezent na święta byłby fajny ale jak @ przyjdzie to będzie znowu mi smutno :(

Susel, no ja też bym chciała być takim numerkiem :) Jak się czujesz?
Brrr85, to pisz więcej mimo zawieszonych staranek, nawet o dniu codziennym, cos tu się wszyscy nam wykruszają :(

Ostatnia edycja:
Do góry