reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

cześć wszystkim

trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj
suselku oby beta była wysoka

ysmena - witaj w naszym gronie, coś te Twoje objawy dobrze wyglądają, więc a nóż za pierwszym razem :) życzę Ci tego:)

ja się jakoś dotaraskałam do pracy, katar znacznie mniejszy, więc jest ok.
tylko nie wiem co myśleć o temp. bo spadła dziś znacząco - fakt ta z niedzieli i poniedziałku była też pewnie zawyżona przez przeziębienie, no ale jeśli jutro znów będzie tylko 36,7 to by oznaczało, że ovulki jednak nie było i pęcherzyk nie pękł - coś obawiam się tego scenariusza, biorąc pod uwagę kłujący w dalszym ciągu jajnik...
dziś mam 17 dc, więc chyba kupię tą luteinę, skoro tak gin. mówiła na 1 wizycie żeby brać do 25 dc i jeszcze to skonsultuję w czwartek, bo jak OVU nie było i znów miałabym mieć cykl 45 dniowy, to ja dziękuję... a tak to może luteina to przyśpieszy okres i nowy cykl

reklama
Witam porannie i bardzo radośnie :-) Wrzucam moje sweet focie :) Mezu śmiał sie na widok kartki. Mówi, że się cieszy, ale i tak jest w małym szoku.

Załączniki

• 1380004235796.jpg
    1380004235796.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 81
suselku myślę, że raczej hormony mi się powaliły. Wczoraj robiłam test koło południa i jedna krecha. No i uważam, że skoro ostatnie przytulanie było 6dc to do ewentualnego zapłodnienia doszłoby wcześniej wiec na tym etapie już by mi testy ciążę pokazały. Trzymam mocne &&&&& za bete!

zosiasamosia :-) gratulacje!!!!!

Czy mozliwe jest wymiotowanie tak wczesnie?
Wlasnie zaliczylam dluuuugi pobyt w kibelku i zwrocilam wszystko.
Moze jednak zrobie ten test teraz?? :)

Czaruje dalej zeby wychodzily same II kreski u każdej z Was :)

reklama
Zosiasamosia - super ! Gratuluje! Dobra wiadomosc z rana :)

Agamemnon- bede oczywiscie do was zagladac :) i czytac ktora zobaczyla nastepne ll
Ale w moim przypadku widze ze musze to wszystko wziac na spokoj bo nic z tego pozytywnego nie bedzie. Nie nakrecac sie tylko isc na spontan a tym liczeniem, ogladaniem sluzu i spr temp ja sie tylko rozczarowuje, wiec teraz chce no stares.Oczywiscie jesli zobacze niebawem ll dam znac.
Bardzo milo ze zapytalas :)

Do góry