reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczyny. Wpadłam się tylko przywitać bo nie wiem co mam pisać :-( dziś 1 dzień bez @, ale mimo to jakoś brak radości we mnie ostatnio zagościł, nawet tempki mi się nie chce mierzyć :-( następny termin @ to 13.10 możecie mnie dopisać, ale i tak @ przyjdzie więc nie wiem czy jest sens :crazy:

susel trzymam &&& za jutrzejszą betę oby była wysoka :tak:

reklama
Dziekuje za wszystkie kciuki!
ewka co to za zalamanie? glowa do gory! teraz to powinnas skupic sie na cieszeniu sie mezem :-)

Amaliee jestem w szoku ze Twoj maz sie tak zaangazowal! to chyba mile, ale z drugiej strony to nie ma u was problemu z trafianiem w owu bo seksik jest non-stop ;-) wiec po co sie stresowac i nakrecac.

ewcia, hormony dają swoje :) Trzymam kciuki za II kreseczki &&&& :* Będzie dobrze. Ja zanim dowiedziałam się o ciąży też byłam smutna i nie wiedziałam co się ze mną dzieje. A poza tym martwiłam się tego, że jak dowiem się o ciąży, to nie dam sobie rady. Musisz wciąć się w garść <przytul>

Amaliee, z jednej strony cieszyć się powinnaś, że Twój mąż chce dziecka, a z drugiej strony nie dziwie się Tobie. Musisz z nim porozmawiać i powiedzieć, że chcesz na spokojnie do tego podejść. Powiedz mu, że to co on robi to Ciebie męczy i zniechęca do dalszego działania <przytul>

Grzaneczko, tak sobie. Głowa mnie boli, czasami brzuch i niewyspana jestem. Na szczęście jutro nie mam jazdy i mogę ten dzień od południa spędzić z mężem i dziećmi (albo odpocząć sobie, a M zajmie się dziewczynkami). A jak u Ciebie?

Brrr jaka pogoda okropna, wieje, deszcze , wilki w lesie.

Benfica u mnie synu tez lepiej śpi, wszystko mu mija ;-)

susel oby @ nie przylazla, a tempka szła w górę! Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą bete &&&&&&&&&&

agniecha83 zdrówka dla synka! Mam nadzieje , że nic poważnego mu nie jest. No tak to jest, że w przedszkolu to się zaczynają choroby :(

mycha, &&&& za egzamin :tak: Na pewno zdasz na 5 :-)

mychunia, będzie dobrze, trzymam &&&&&&&:tak:

Malusiolka, dzięki ze pytasz :* No ma zjechać na 5 października i tak sobie wyliczyłam, ze jakbym dostała planowo @ to by zjechał na me owu a tak widzisz, @ nie ma i nie wiem co sie dzieje :( Wszystko mi sie poprzestawia w cyklu i az beczeć mi się chce :-( Teraz ani nie mam objawów na @ ani na ciążę. Śluz mam nijaki, bardziej chyba na @ (taki sam od owu), a powinien być biały gęsty nie?? Jedynie brzuch wzdęty i krzyże. Skoro w 6dc miałam ostatnie przytulanie to ciąża z testu by mi na zylion procent wyszła no nie? Z synem test wyszedł dwa dni przed @. Help :-(

Dzięki dziewczyny. Macie racje muszę się wziąć w garść :tak: nakręcanie się i dołowanie nie jest dobrym rozwiązaniem :no:

Biorę się za porządek bo mam taki bałagan w domu że :szok:

Miłego dzionka :-)

reklama
Za 2 dni idę na USG zobaczyć, czy moje jajko się wchłonęło, czy nie. Mam nadzieję, że po 3 tygodniach brania Duphastonu jajeczko pięknie zniknęło i dało szansę innym, żeby się rozwijały. Mój hubby jest już 2 miesiące na lekach, więc głęboko wierzę, że chociaż kilka żołnierzyków w ruchu "a" się znajdzie i dopłyną do celu. :-D
A moja przyjaciółka za 2 dni testuje, więc też siedzę jak na szpilkach. Nawet jej test kupiłam, bo były w promocji i idziemy razem na kino kobiet, więc wtedy dostanie.:-)

Do góry