reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
czy któraś może podrzucić mi linka do tej angielskiej strony gdzie pokazane jest ile jest % szansy na pozytywny test w danym dniu po owulacji.

któraś wrzucała takowy link ale nie mogę go odnaleźć :-(

kalisia, nigdy czegoś takiego nie słyszałam. Na biorę jak pamiętam. Ale na wszelki wielki ustawiłam budzik na 10-tą i szczerze napiszę, że biorę przed budzikiem. Nigdy nie zdarzyło mi się o tej samej porze ;)

myszunia, trzymam mocne &&&&&& :* Objaw, które piszesz mówią wiele o ciąży :)

Dobranoc Kobitki :*

a zapomniałam się pochwalić, że od piątku juz grzeją :-) w tym momencie słabiutko, ale juz całkiem inaczej w domu :tak: przynajmniej nosek mi nie marznie :-D ja uciekam, bo jutro zaś po 5 trzeba wstać... dobranoc owocnej nocki :tak:

Witam wieczorową porą! Zuzanka uśpiona już od ponad godziny. Wzięłam więc relaksującą kąpiel i teraz się bycze ;) Miałam dziś strasznie ciężki dzień... Nie wiem czy ta pogoda czy co, ale się cały dzień źle czułam. U mnie w końcu pojawia się jakiś śluz więc pewnie niedługo płodne dni się zaczną ;) kalisia Ja kw foliowy zawsze rano biorę ale wydaje mi się że chyba nie trzeba o tej samej porze.... ? cyntia, kinia, susel Ja mam to samo z mężem.... Muszę na niego naciskać a bardzo tego nie lubię...

mallaika - to był test owulacyjny ;) chciałabym takie krechy na ciążowym ;-) może jutro z rana jednak się uda coś zdziałać.

susel - dziękuję za wsparcie, ale dziś nici z działania. A swoją drogą to jeszcze nie mężu ;) Myślimy o ślubie w następnym roku.

conti - to długo się staracie :-( Oby jednak u Was było w czasie. Mocno trzymam kciuki!

jeśli faceci rzeczywiście są z Marsa to niech tam s p i e p r z a j ą!!!!
dokładnie!
karola - o tym myślisz? Pregnancy Tests Results by Day Past Ovulation | Countdown to Pregnancy

Cześć dziewuszki :-)

Kurcze dzisiaj coś mnie napierdziela lewy jajnik ale na owulke za szybko :eek: no chyba, że po tabletkach mi się pierdzieli.. a testy jeszcze do mnie nie doszły więc nie mam jak zrobić :confused2: w każdym bądź razie w razie czego serduszka są :-D

My dzisiaj byliśmy na zakupach.. ja kopiłam sobie buty, Michaśkowi kupiliśmy buty na zimę i kombinezon i mój mężuś też się obkupił tak więc zakupy udane :tak: Zosiasamosia - zakupy poprawiają humor co nie? :-D swoją drogą w niektórych sklepach ceny dla dzieci są boskie.. dziś kupiliśmy Michałowi buty za 190zł (?), w ogóle takie małe rzeczy są mega drogie..

Mychunia &&&&&&&&&&&&&&& :-) my mieszkamy w domu więc mój Grzegorz lata dokładać do pieca.. ja całe życie mieszkałam w bloku i to mega wygoda :-D

Kalisia ja też pierwsze o tym słyszę, raczej nie ma znaczenia :-) widzę, że jesteś z moich okolic :tak::cool2:

Agamemnon &&&&&&&&&&&

Cyntia no teraz to raczej pozytyw :tak: bierzcie się do dzieła!

Mallaika au Ciebie jak? Który dc?

z moim nie ma znaczenia czy dni płodne czy nie :-D on to chętny o każdej porze dnia i nocy :cool2::tak: tyle, że my o Michała staraliśmy się jeden cykl a teraz leci nam pierwszy pełny więc nie wiem jakby zachowywał się jakbyśmy dłużej się starali.. ale faceci już tacy są :eek:

w ogóle powiem Wam, że ostatnio moje libido osiąga apogeum :-D króliczkowałabym się kilka razy na dzień :zawstydzona/y: zaraz mam zamiar znowu zmolestować męża choć jeszcze o tym nie wie :-D

Witam jeszcze weekendowo :)

U mnie weekend minąl chorobowo, ale na szczęście czuję, że wracam do zywych :) Czosnek i syrop z cebuli to chyba czuć już na korytarzu :) ale co tam chociaż pomaga :)

susel - najgorsza jest taka niepewność :( i fałszywe znaki....dopóki nie ma @ jest nadzieja :) trzymam &&&

lamorela
- wracaj do nas szybciutko :) nic nie chcę mówić ale większość moich znajomych jak mówiła "na razie odpuszczamy...." to albo już była w ciąży albo zaciążała w najbliższym cylku :) więc nie wykreślimy Cie z listy :tak:

Conti - to jakas epidemia wirusowa z tymi przeziębieniami, my już druga tura w ciągu 10 dni normalnie domino :( polecam z własnego doswiadczenioa - syrop z miodu, czosnku i cytryny, syrop z cebuli, maliny, goraca herbata z kionfitura z pigwy i herbatkę korzenna (laska wanilii, goździki, kolendra, świeży imbir, ziarna pieprzu czarnego(lub odrobina chilli), cynamon, miód, cytryna, kardamon - gotujemy przez chwilke i pijemy bardzo cieple - rozgrzewa i zwalcza wirusy :-) można dodać kilka kropel naturalnego olejku aromat.
U nas dzialaja inhalacje olejkiem Olbas :) Duzo zdrowka zycze :)

emkacafe - mamy ten sam termin @ :) powiem Ci, że ja temp w ogóle nie mierze, ale susza u mnie zaraz po ovu (we wt pecherzyk 20mm a ovu na 99% byla w czwartek) też mnie dziwi - chociaż nie jestem aż takim ekspertem jak WY dziewczyny :tak:
zosiasamosia - Paracetamol w ciąży bezpieczny - wszystko w umiarze oczywiście ;)

kobietka - za mną juz od dluzszego czasu chodzi grzybobranie ale jakos sie nie sklada :( w tym tyg musze skoczyc do lasu :) kleszcze mówisz...masakra...do mnie tak strasznie nie leca na szczescie (mialam dwa w zyciu) ale do mojej tesciowej to normalnie caly rój potrafi przyleciec :szok: ciekawe czy to kwestia krwi.... Mam dwoje znajomych co zarazili sie borelioza :szok: i teraz panikuje jak mam kleszcza....

mychunia - oby wstresta @ nie przyszla :) wszystkie znaki sa optymistyczne :)

Cyntia - faceci sa pod pewnymi wzgledami niereformowalni :p nie stresuj sie Kochana :) Ja nawet nie staram sie ich zrozumiec :) Mam za to sprawdzony sposób na nich ;) aranżuję sytuacje w taki sposób zeby mąż zawsze myslal ze on wlasnie tego chcial (a nie ja) :) prawie zawsze dziala :) facet jest glowa rodziny ale kobieta szyja - ktora tą głową kreci :-D:-D

Dziewczyny a mi lekarz ostatnmio kazal brac podwójna dawke kwasu foliowego (2x400mg)

reklama
Do góry