reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

hania$ &&&&& za testowanie! we wtorek mialam testowac jeszcze ja i zosiasamosia, patrzac po mojej tempce to moge nie dotrwac,ale &&&&& za was!

Cyntia ja mysle ze jeszcze sciemnieje. a po jakim czasie robilas zdjecie? bo zauwazylam ze na tych testach z allegro tylko przez chwile ta durga krecha jest ciemna a potem jasnieje.

reklama
Heloł! Ja dzisiaj testu nie robiłam. Wczoraj były plamienia, wiec sie ńie nastawiam pozytywńie, czekam sobie na @. Jak nie przyjdzie, to jutro zrobię.

Sciskam wszystkie zaciążone mamusie! Gratuluje!

A za wszystkie staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam te testy co Susel bo mi ładnie je zachwaliła i poleciła :tak:

Galwaygirl dołączyłaś do nas? :-) cieszę się, że wyniki ok :*

Cyntia ewidentnie wynik negatywny.. żeby test był pozytywny to II kreska musi być TAKA SAMA albo CIEMNIEJSZA od kontrolnej tutaj jest o wiele jaśniejsza więc jak bym poczekała do jutra :-) albo wieczorem jeszcze zrób to zobaczysz czy coś ściemniała

Hania
&&&&&& żeby wredota nie przyszła!

Idę prasować, blech..

:*

Zdjęcie robiłam po jakiś 20 minutach od namoczenia testu. Może wydaje się na tej fotce, że kreska jest dużo jaśniejsza. Na żywo troszkę jaśniejsza..
Dziś jest 17 dzień cyklu. Cholipa, albo mi się znowu cykl wydłuży (przez przeziębienie) - ost. miał 31 dni, albo mam późną owulację i krótszą fazę lutealną :-( Ból, który wydawało mi się, że to owulacyjny miałam 13/14 dc, plamienie miałam 15 dc, a owulacja zamierza przyjść 20 dc? Nie mam humoru, ost według temperatur, fl miała 11 dni.. Dlatego też chciałam porównać to z testami.. Powtórzę test koło godziny 16.

Cyntia moze faktycznie byla, nie ma co w 100% wierzyc testom, tylko tempka tez nie pokazuje ze byla wiec jeszcze nic pewnego. jak zrobisz jeszcze raz to radze Ci odczytac dokladnie po 3min bo te moje z allegro potem jasnialy i juz nie byly pozytywne, wiec ten ktory nam tu wrzucilas mogl nawet byc pozytywny 3min po zrobieniu.

Cyntia jak była podobna do kontrolnej to faktycznie może jesteś przed owulką :tak: przynajmniej na Twoim wykresie nie widać jeszcze owulacji.. ja Ci proponuję zrobić jeszcze pod wieczór i życzę żeby wyszły II kreski :-)

Susel dobrze wiedzieć z tymi testami ;-) a u Ciebie jak tam? Kiedy robisz test?

Witajcie! Ledwo się ruszam, tak się objadłam. Był dzisiaj typowo śląski obiad, kluski z sosem, rolady i modra kapusta. Dziś obiad robiła szwagierka a ja jej małym się zajmowałam :) teraz podczytuje, co tam u Was.
Grzanko znalazłam taki wątek może Ci się przyda : KAFETERIA - Ginekolog-Poznań!!! - Forum dla kobiet ja chodziłam na polnej do kliniki do Marzeny Maciejewskiej-Jeske ona jest endo-ginką ale to było kilka lat temu kiedy nie myślałam o dzidzi. Chociaż mi wtedy hormony ustawiła.

Co do ciąży zaraz po @ to też mam kilka znajomych, które przekonane, że to dzień niepłodny zaszły w ciążę! u mnie 32dc, piersi bolą ale niecałe jak na @ tylko brodawki, ale nie widzę, żeby się powiększyły. Plecy pobolewają ale może d dźwigania, bo w końcu kupiliśmy te meble i teraz trzeba je poskręcać ;-) ogólnie to się nie nastawiam. Jak do środy @ nie przyjdzie to pomyślę o teście...

Okres mi się zgubił :-( Juz powinnam mieć cokolwiek, a tu cisza. Przesunie mi sie cykl i znowu męzu nie trafi w sedno sprawy buuuuuuuuuuu

reklama
Wszystkim dziękuję za &, ja również trzymam za Was &&&&. Brzuch nadal nie boli, ale już nie jest tak sucho, więc jest mała nadzieja. Dam Wam znać wieczorem czy przyszła @. Mam test w domu, ale wstrzymam się jeszcze 2 dni z jego wykonaniem.

Do góry