reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

18ea4cc81dda97abc473377dbf49eb36.jpg

Załączniki

• 18ea4cc81dda97abc473377dbf49eb36.jpg
    18ea4cc81dda97abc473377dbf49eb36.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Witam sie poniedzialkowo!
Jak ja bym chciala przespac ten tydzien i obudzic sie dopiero w dni plodne...echhh
MamaTomeczka rowniez trzymam kciuki za staranka, moze bedziemy czerwcowkami jak dobrze pojdzie :D
Piaska oby @ przyszla jak najszybciej!
Wczoraj znalazlam super aplikacje i calkowicie darmowa. Nazywa sie kalendarz miesieczny. Wszystko sie tam wpisuje, temperature, zblizenia, nastroj, @ a nawet ma tryb ciazy. Sam oblicza ile dni do @ kiedy dni plodne itd. Uzupelnilam swoje cykle od czerwca. Ma zakladke z wykresami, kalendarz i dziennik, mozna wpisywac codzienna wage.
Jesli chodzi o aplikacja bb to mi sie nie podoba. Jak dla mnie malo przejrzysta i co chwile ja wywala.

susel nic się nie przejmuj dopiero 9 dpo więc testujemy w piątek? :-) Zauważyłam, że jesteś z kuj-pom, z jakiego miasta? :-) a tempka nie spadła aż tak drastycznie.
mamaTomeczka ale mnie rozbawiłaś :-D
grzanko &&& zaciśnięte i czekamy do juterka ;-)

mamaTomeczka no ja przed praca to na bank bym nie mogla, nie ma czasu w ogole, za to w weekend ja wczesniej wstaje wiec czasem rano atakuje :-) ale to raczej tylko w dni plodne ;-) a kolo fortuny jest ekstra :-)

Grzanka a jak chcesz to dzis sie wstrzymaj z piciem przez kilka godzin i testuj. bo jakby akurat sie udalo to chyba lepiej jak najszybciej wrocic do duphastonu, zwlaszcza jak plamisz.
Phoebe jak ja znam to uczucie... oby to byl Twoj ostatni cykl na jakis czas z takim wyczekiwaniem :-) &&&&!!!
ewka jak @ nie przyjdzie to pewnie testujemy razem :-) Twoj wykres jest piekny,ale tempka widze ze podskoczyla dopiero 10dpo wiec moze jakims cudem u mnie tez jutro skoczy ;-) nadzieja to mnie chyba nigdy nie opusci :-p a ja jestem z Bydgoszczy, kiedys pisalysmy o tym i chyba nawet nas kilka bylo z okolic. centka chyba tez z tego co pamietam.

Grzaneczko, zrób test albo poczekaj aby się nie rozczarować <przytul> :) Możesz zobaczyć II kreseczki, jak i I. I może oznaczać, że test został zrobiony za wcześnie. Trzymam kciuki za II grube kreseczki :):* Chyba, że wiesz kiedy mogło dojść do zapłodnienia.

susel być może rozmawiałyśmy, ale już nie pamiętam :zawstydzona/y: kurcze ta temperatura dała mi taką nadzieje, że jak dostane @ w piątek to będę wyć jak wilk do księżyca :sorry:, a w sobotę nie mierzyłam tempki bo wstałam o 4.30. Ovufriend pisze, że test ciążowy wyszedłby w 54% :-) i już mnie korci, ale dobrze, że nie mam testu w domu bo dziś na pewno też bym testowała :tak:. A w detektorze oznak ciąży mam, aż 10pkt :-D.
Brzuch zaczyna boleć jak na @ oj nie dobrze...

reklama
Taka mnie myśl naszła, że skoro zrobiłam 2 testy i na każdym z nich była wyraźna i gruba I kreska, ro jakby nie patrzeć, w sumie mam II kreski. Ech, trzeba zawsze dostrzegać jakieś pozytywy w tym całym testowaniu. :-D:-D:-D

Do góry