reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Ja już w domku po pracy.

Aschlee - sok pomidorowy powiadasz... albo jest to typowa zachcianka, albo organizm domaga się jakichś składników, które są właśnie w pomidorach. Ja miałam ostatnio taki moment, że kilka dni ciągle bym jadła żółty ser. A teraz w ogóle patrzeć na niego nie mogę.... Ale nie uważam to za objaw w moim przypadku. Po prostu tak mam...

Iwo
- plecy bolały tylko tamtego dnia. Dzisiaj mam zgagę w zasadzie od wczoraj w nocy jak się zaczęła, tuż przed zaśnięciem, tak dzisiaj od rana co jakiś czas powraca. Skutkiem tego metaliczny smak w ustach, bleee. Jeśli chodzi o jakieś objawy, trochę czuję podbrzusze ni to jak na @ ni to inaczej, trudno powiedzieć i trochę kłuje mnie tak całkiem na dole po prawej stronie. Nie wiem czy to jajnik, bo ja noga z biologii byłam zawsze i nie bardzo potrafię zlokalizować gdzie co jest :-D

Byłam za to na zakupach i kupiłam przy okazji 2 testy ciążowe. Iwo, Ty z tego co pamiętam chciałaś testować 1-2 grudnia, zgadza się ? To ja wytrzymam i spróbuję po Tobie ;-)

reklama
No wreszcie na forum cos się dzieje :)
Ja wrociłam od lekarza, dostałam zwolnienie na małego jeszcze na 3 dni,
Ja tez gotuje rosołek :)

Humor trochę na chwilę mi sie poprawił, ale 15 min temu przyszedł listonosz z mandatem :( I to mandat z sierpnia jak wracaliśmy z jeziorka :(
Zamiast kupować prezenty świąteczne to będziemy płacić mandat :(

Wandzia, &&&&&& za Ciebie :* Kochana, wydaje mi się, że u Ciebie to samo co u mnie, czyli prawy jajnik :p Mnie cały czas teraz pobolewa i to nawet mocno ;/ Śluzu mam raz dużo, raz mniej, a czasami dużo mi się go ciągnie i to bezbarwnego. Nigdy nie wiedziałam czy to oznaka ciąży, czy miesiączki. Ostatnio przed miesiączką też go miałam. U niektórych dziewczyn bak śluzu oznacza @, a u niektórych ciąże. Dziwny jest ten nasz organizm :p A i chciała jeszcze napisać, że mogłam śniadań nie jeść, albo trochę, a dzisiaj mało zjadłam i już mi się w głowie kręci. Pobiegłam szybko na dół i zrobiłam sobie kanapkę z czekoladą (gdzie normalnie z czekoladą kanapek nie jadam) :p Muszę poczekać aby rosołek zjeść, bo makaron dopiero co gotuje :p

agniecha, a jak synek się czuje? Buziaki dla małego :*

witam was dziewczyny starałam się o ciązę 18 miałam płodne a dziś piersi bolą jak na @ tylko te delikatne kucie w jajnikach mnie zastanawia ... co wy o tym myślicie ? pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedz

Malusiolka, dziękuję że pytasz. Synek czuje sie już ok, nie ma gorączki, ładnie sie bawi, gorzej ze mną :) Ale przynajmniej posiedze sobie z nim jeszcze te trzy dni w domku

Malusiolka tak 18.11 miałam płodne czekam do tego pierwszego dnia miesiączki i jak nie będzie to test ... ale czy to możliwe zeby był już jakiś objaw ?

Właśnie wróciłam z USG. W sumie to nie wiem, po co się dziś na nie wybrałam. Tzn. jak się zapisywałam, to tylko plamiłam i bałam się, że @ się nie rozkręci, ale rozkręciła się w sobotę, więc to dzisiejsze USG nic nie wniosło. W każdym razie przejrzałam badania, ponieważ w tym cyklu podchodzę do inseminacji i okazuje się, że brakuje mi WR. Ale to można od ręki zrobić. Także 02. grudnia lecę do lekarza, a kilka dni później mam nadzieję na zabieg. Po raz pierwszy i w cyklu nie stymulowanym, bo po CLO ostatnio mój organizm zwariował. To lek nie dla mnie.
Nikitka25 – zdrówka, lepiej się wyleż w łóżku, bo teraz straszne wirus iska panują. U lekarzy mega kolejki, a ponoć większość odsyłają, żeby tydzień w łóżku, dużo picia i wilgotność pomieszczeń 60% oraz leki przeciwgorączkowe i napotne. Wtedy szansa, że nie przyplącze się coś jeszcze i nie będzie trzeba wskakiwać w antybiotyki.
brrr85 – podoba mi się to, że myśl jest twórcza , dobrze powiedziane :-)
aina110 – witamy :-)

jeny jak to jest jak normalnie to dni uciekają nawet nie wiadomo kiedy a teraz jak czekam na @ to sie czas wlecze ze szok ... mogła by sie @ nie pojawić .... :no:

reklama
Malusiolka – też mam dzisiaj rosół, też właśnie wstawiłam wodę na makaron. Od rana zjadłam tylko draże czekoladowe, po których jeździło mi po brzuchu i mdliło. Teraz zjadłam bułkę z miodem a zaraz na to pomarańczę. Głód czuję cały czas, z tym że na @ zawsze jestem głodna… Śluzu nie mam wcale, dzisiaj chyba zniknął. Będę obserwować, rano trochę było, teraz nic, zobaczymy popołudniu i wieczorem…

Anna – no właśnie wtedy dni wleką się jak cholera…

Piaska – trzymam zatem mocno kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&

Do góry