reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Natkusia - no niestety u mnie bedzie duża rożnica wieku, życie samo za nas decyduje :-:)-(
mowisz że mama się domyślila :-D:-D:-D ech jednak matka to matka, zawsze wie że coś się dzieje

Piaska - witaj :-):-) mam nadzieje że teraz cykle wrócą do normalności, ja poł roku przed młodą miałam jednak taki długi co jak widzisz nie zaprzepaściło moich szans na bycie mamą

reklama
dzień dobry, wreszcie dzisiaj wolny dzień, Mati juz prawie zdrowy, ale jeszcze zostawię go w domu, musze jutro podjechać tylko do lekarza po zwolnienie, przynajmniej ja tez sobie trochę odpocznę bo gardło mnie boli i katar mam juz chyba 3 tyg :( @ dalej nie ma.
W sumie to juz bym chciala wiedzieć co i jak bo naprawde przez to przedszkole małego ciągle chodze zakatarzona i teraz nie wiem czy moge sobie jakies porządne leki zapoda c czy nie. Achhh, musze jeszcze kilka dni uzbroić si e w cierpliwość :)
Miłego dnia

Agniecha, nie smuć się Kochana <przytul> &&&&&& aby @ nie przyszła. Dzisiaj masz dopiero termin na @ i wszystko może się zmienić :) Wracaj szybko do zdrówka. Powiem Tobie, że ja tak mam od 4 tygodni + dziewczynki i mąż. Dlatego też nie lubię jesieni i zimy, bo często się choruje.

U mnie nadal @ brak, ale coś czuje, że na dniach przyjdzie, bo mnie od czasu do czasu brzuch pobolewa.

Natkusia, tak ponoć jest, że rodzice wiedzą. Pamiętam jak teściom mówiliśmy o tym, że jestem w ciąży (z Oliwką), a oni że wiedzieli wcześniej :p Ponoć jak jadłam niektóre jedzenie mnie od początku odrzucało, a ja sama nawet na to nie zwróciłam uwagi.
Ciesze się, że jesteście szczęśliwi :)

Starających się:23
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka - @ 23.11
2
Listopad
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12

Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

Cześć Dziewczyny,
chciałabym zapytać czy mogę się do Was przyłączyć? Mam 25 lat, o dziecko staramy się z mężem już niestety 1,5 roku. Mam dyskretną niedoczynność tarczycy, która jest spowodowana przewlekłym zapaleniem tarczycy, czyli Hashimoto. Wszystkie inne badania typu LH, FSH, E2, PRL, progesteron mam na bardzo dobrym poziomie, a TSH już wyregulowane. Mąż również po badaniach, nasienie ma dobre. Teraz tylko potrzeba szczęścia :) Byłoby mi bardzo miło, gdybyście mnie przyjęły do Waszego grona.

witaj Anula :-) pewnie, że przyjmiemy :tak: życzę Ci dużo szczęscia i cierpliwości. Napisz kiedy masz termin @ to Malusiolka dopisze Cię do listy :-) czuj się jak u siebie.

Anula, witaj wśród nas :) Widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika. Życzę powodzenia w dalszych staraniach :) I tak jak natkusia napisała, podaj datę @, to dopiszę Ciebie do naszej listy.

Anula, przyjmiemy, przyjmiemy, witaj :)

Zaczęły się plamienia, brak mi słów, organizm robi sobie ze mnie po prostu jaja, nadzieja prysła, już wiem czemu test był negatywny, łezki poleciały aż synek przyszedł i spytał "co się stało że płaczesz mamusiu, przecież jesteś duża a ludzie nie płaczą"
Mati uważa że dzieci to dzieci a dorośli to ludzie, dzieci to nie ludzie :)

Malusiolka, w sumie @ powinnam dostać wczoraj i zawsze przed mam ok 3 dni plamień, dlatego miałam już nadzieję, a dzisiaj jak je zobaczyłam to stwierdziłam że to jakieś jaja, teraz zostało mi już oczekiwanie na @ :(

reklama
Malusiolka, @ jeszcze nie przyszła, myślę że jutro zawita,na razie są plamienia więc jutro podam datę, albo może lepiej nie bo jak sobie pomyślę, że w Wigilię mam mieć taki nastrój jak dziś to ja dziękuje, ach, coś nadzieja mnie opuszcza....

Do góry