Iwo nowy
kasiula u mnie to samo jest, torbiel w jajniku 5 cm... ja dostałam dupka i mam czekać...
Goschan oby synuś szybko wyzdrowiał.
Malusiu jelitówka przeszła, ale za to przeziębienie mnie złapało
to dobrze, że dziewczynki lepiej :* A może jednak @ nie zawita?
Agamemnon gratuluję :* u mnie też brak apetytu totalny i ból piersi, tylko, że ja mam mdłości jeszcze, a w pierwszej ciąży nie miałam.
Nikitka ja mam alergię skórną i bez leków drapię się aż do krwi i tego nie kontroluję, ale chyba jeszcze muszę z ginką porozmawiać o tych lekach, bo alergolog mi powiedział, że niby nie szkodzą, ale jego praktyka lekarska nie pozwala mu na przepisanie mi żadnych leków tylko wapno, które swoją drogą wielkie G mi daje ;/ Ja akurat nospy wogóle nie birę, bo mi nie pomaga, na bóle przy @ brałam aulin, no, a teraz to mam dupka tylko.
kobietka ja widzę. Nie gratuluję, ale ja miałam tak samo czułam się jak na @
jak potwierdzisz i dasz pozwolenie to będę gratulować.
agniecha to pewnie nie wzrok tylko bladzioch, dawaj jutro zdjęcie, a najpóźniej w niedzielę zdjątko ma być
:*
Julia druga ciąża zawsze wcześniej jest widoczna, bo macica już rozciągnięta to łatwiej jej się powiększać
Mnie póki co brzuchol mieści się w spodnie normalne, ale to dlatego, że nie mam apetytu teraz wogóle. Ale na święta może być ciężko z ukryciem go
Ja oczywiście jak co piąteczek sama, więc uczta i zrobiłam sobie tortillę, którą pożarłam okropnie szybko ze smakiem
nadrobiłam to co przez cały tydzień nie jadłam, co prawda mdli mnie przez to, ale chociaż zaszalałam