reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

przyznam sie bez bicia że dzisiaj rano robiłam test ten taki z allegro co do testów owu był dołączony. Widziałam tak małego bladziocha ale nic nie chciałam mówić bo może to już moje paranoje i z głową coś mam nie tak, choć rok temu miałam operację na oczy więc powinno byc ok :) poczekam do jutra albo do soboty, zobaczymy, boje sie nakręcać, pójdę do rossmana i kupię jakis inny test

Ostatnia edycja:
reklama
Susel :zawstydzona/y: Bardzo bym chciała , ale poczekam z tym do jutra czyli do terminu @ jak jej nie będzie to zrobię trzeci , skoro 2 do mnie nie przemówiły to może trzeci przemówi , no mówię Wam w brzuchu mnie ćmi na @ , czasem zaboli mocniej ,ale to chwilkę trwa , no zupełnie jak na @ , no i oczywiście dzwoniłam już do lekarza , i ze względu na przebyte poronienie , radził zażywać raz na dzień luteinę pod język ,bo mam ją w domu akurat po ostatnim wywoływaniu @ , no to łyknęłam ,a teraz myślę ,że skoro luteina mi wywoływała już po 3 tabletkach to zaraz przyjdzie @ , tak bardzo się boję rozczarowania, ale cieszą mnie te testy , wiem dziwna jestem ,ale dla mnie 100% pewności to wizyta u lekarza i potwierdzenie na usg , no nic zobaczymy co będzie dalej , mam nadzieję ,że będzie coraz ciemniejsza kreseczka ,a nie @ , powoli zaczyna do mnie docierać , ale wszyscy wkoło mój mąż i moja mama powtarzają mi ,że jeszcze nic nie wiadomo i jakoś tak chyba pod ich wpływem tak mam , wiem ,że się boją o mnie bo raz poroniłam ,ale kurczę trzeba być pozytywnej myśli , ja tam się raduję w środku od cienia cienia kreski tylko moja kuzynka podziela mój optymizm ;)

Kobietka - widać gołym okiem drugą kreskę... Będzie ciemniała, zobaczysz. Wszystko będzie dobrze.

Agniecha
- cień widzisz, no to jak widzisz cień, a operację na oczy miałaś, to nie ma innego wyjścia - druga kreska jest i tyle ;-) Czekamy na dalsze wieści w sprawie testów :-)

Jakie super wiesci:)

Agamemnon
gratuluje:)

A za reszte testujacych dzis wierze ze kresczka bedzie ciemniejsza...:) a pozniej bobasek z tego:)

Oj jestem nie do zycia..mdlosci mecza;/ juzz chodze w spodniach ciazowych bo wygodniej,brzuch uciskalo..i cos czuje ze nieuchowam go do swiat! juz jest taki duzy masakra...z Amelia taki mialam jak bylam w 12 tyg!

Kobietka, widac kreskę i to już taką sporawą!
agniecha, ja też widziałam 3 dni przed terminem cień cienia :tak:

julia powiem Ci, że na dzień dzisiejszy to też mi już brzuch wzdęło i aż w szoku jestem. Wiadomo, jeszcze wciągnę ale obawiam się, że nie będzie to długo trwało ;-)

Iwo nowy :)

kasiula u mnie to samo jest, torbiel w jajniku 5 cm... ja dostałam dupka i mam czekać...

Goschan oby synuś szybko wyzdrowiał.

Malusiu jelitówka przeszła, ale za to przeziębienie mnie złapało :( to dobrze, że dziewczynki lepiej :* A może jednak @ nie zawita?

Agamemnon gratuluję :* u mnie też brak apetytu totalny i ból piersi, tylko, że ja mam mdłości jeszcze, a w pierwszej ciąży nie miałam.

Nikitka ja mam alergię skórną i bez leków drapię się aż do krwi i tego nie kontroluję, ale chyba jeszcze muszę z ginką porozmawiać o tych lekach, bo alergolog mi powiedział, że niby nie szkodzą, ale jego praktyka lekarska nie pozwala mu na przepisanie mi żadnych leków tylko wapno, które swoją drogą wielkie G mi daje ;/ Ja akurat nospy wogóle nie birę, bo mi nie pomaga, na bóle przy @ brałam aulin, no, a teraz to mam dupka tylko.

kobietka ja widzę. Nie gratuluję, ale ja miałam tak samo czułam się jak na @ :) jak potwierdzisz i dasz pozwolenie to będę gratulować.

agniecha to pewnie nie wzrok tylko bladzioch, dawaj jutro zdjęcie, a najpóźniej w niedzielę zdjątko ma być :) :*

Julia druga ciąża zawsze wcześniej jest widoczna, bo macica już rozciągnięta to łatwiej jej się powiększać :) Mnie póki co brzuchol mieści się w spodnie normalne, ale to dlatego, że nie mam apetytu teraz wogóle. Ale na święta może być ciężko z ukryciem go :p

Ja oczywiście jak co piąteczek sama, więc uczta i zrobiłam sobie tortillę, którą pożarłam okropnie szybko ze smakiem :D nadrobiłam to co przez cały tydzień nie jadłam, co prawda mdli mnie przez to, ale chociaż zaszalałam :D

Hejka :-)

Wiecie co.. pełną gęba czuję się w ciąży - mam już mdłości :sorry2: (to one skłoniły mnie do testu).. masakra! Ale dobra, nie będę narzekać ;-) Ogólnie mam jakiegoś stracha w sobie.. No i nie umiem doczekać się poniedziałkowej bety - oby było dobrze!
Aaa i najgorsza zmora to moja szefowa.. ja nie wiem jak jej powiem.. na samą myśl jest mi słabo :-(

Kobietka aaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Jak w pysk strzelił II krecha :-) podobna nawet do mojej :-D Ja już Ci gratuluję :* no i co, sierpniówka? :-) ale czad!!

Agamemnon Tobie też serdecznie gratuluję!! :-) ale extra! Wcześnie zapisałaś się do lekarza.. ja chcę spróbować ok 10.12 bo teraz to i tak serduszka nie będzie.

dziewczyny.. robicie bete czy dajecie sobie spokój? Wiecie co.. ja jakoś nadal w to nie wierzę :sorry2: a mój mąż żyje w nieświadomości ale chyba jutro mu powiem :tak:

Malusiolka hmm to jak trzymać &&&& żeby @ nie przyszła? Zróbta test :-) jak będziesz z nami na sierpniówkach to chyba się zastrzelę ze szczęścia :-D

Wanda &&&&&&&&& za Twój cykl :*****

Agniecha a może @ nie przyjdzie? :-D &&&&&&&&&&&&&&&

Nikitka dużo zdrówka! :*

reklama
Dziewczyny to sa tu jeszcze jakies staraczki czy tylko ja zostalam :mad:

Jeszcze ja zostałam ;-)

Natkusia - nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)

A tak w ogóle to dzisiaj fatalnie się czuję... Koło 18 tak mi się niedobrze zrobiło, myślałam że będę obiad zwracać i strasznie mnie plecy bolały, tak w kościach na dole pleców. Położyłam się i spałam z godzinkę. Ale nie powiem żeby mi było teraz jakoś mocno lepiej. Plecy nadal bolą, kurczę, mam nadzieję, że nic mnie nie łapie.

Ostatnia edycja:
Do góry