Hejka kobitki
.... A ja umieram bo przyszła @, ale to dobrze bo w końcu się uregulowała, teraz mam takie 30-31 dniowe cykle a jeszcze kilka mc-y temu nawet 37, więc nigdy nie wiedziałam kiedy się mogę spodziewać, Byłam dzisiaj u Kuzynki ma synka 6 letniego i podobno już dwa lata starają sie o kolejne bobo ale bez skutków, trochę mnie to zmartwiło, bo jak nam tak będzie szło to przed trzydziestką się nie zmieszczę. Ale humorek poprawił mężuś czekał na mnie z obiadkiem
Zupka czosnkowo-serowa - idealna na takie chłodne jesienne dni.
a teraz leże już sobie pod kocykiem w piżamce i odpoczywam, za chwilkę włącze TV bo horrory się zaczną
"Na wspólnej" i "M jak Miłość" a jeszcze potem "Lekarze" ale o dziwo mężuś ogląda ze mną
a potem to już nyny i jutro znowu do pracy i dzień jak co dzień
wczoraj byliśmy u Bratanicy ma już prawie 3 miesiące i jest coraz bardziej kochana już się uśmiecha i odgłosy wydaje i tymi swoimi oczkami tak patrzy heh świetna jest
....
Gosia - wiem co to znaczy wybór płytek do mieszkania, ja do tej pory sie gryze że jednak mogłam wziąć inne w innym kolorze itp, tak samo kolor ścian i paneli ehhh zawsze będą dylematy podczas urządzania i remontowania mieszkanka.
co do Wagi to mi na szczęście pomału spada
... nawet w sobote znajoma mi mówi że strasznie zeszczuplałam no fakt jak mnie widziała rok temu przed naszym ślubem ważyłam 7 kg wiecej niż teraz więc jest różnica
i bardzo miło mi się zrobiło, że ktoś to zauważa tzn że moje diety i starania nie poszły na marne, teraz nie mam żadnych diet ale staram się ograniczać w jedzeniu a co najwazniejsze jak odstawiłam leki to odrzuciło mnie od słodkiego tzn jem ale raz na tydzień a nie tak jak kiedyś
praktycznie codziennie coś a przez lato to kilka lodów dziennie schodziło
oki zmykam miłego wieczorku. Pozdrawiam.