reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Gosiula - to bardzo mi przyjemnie :-),że masz takie odczucia , no ,a ja muszę pranie zdjąć jeszcze bo wisi od soboty i jakoś tak mi się nie chce , zjadłam drugą porcję zupki staram się jeść 5 małych posiłków codziennie żeby schudnąć bo utyło mi się znowu ....

reklama
kobietka - ja też zaczęłam mniej jeść juz 1 tydzień sukcesu za mną też mi sie przytyło, ale nie dlatego mniej jem tzn kolacji sobie odmawiam - troszke mnie trzustka bolała a teraz jak ręką odjął!A jak twoje starania o bejbika bo ja wrzuciłam na totalny luz będzie co ma być wierzę w to że kiedyś sie uda!!

Hej!

Gosia - dobre podejscie! ;-) Z tymi zmianami dokladnie Cie rozumiem! Sama to uwielbiam i co jakis czas w domu zmieniam to i owo. ;-)

Kobietka - witaj z powrotem! :happy:

Hejka kobitki:).... A ja umieram bo przyszła @, ale to dobrze bo w końcu się uregulowała, teraz mam takie 30-31 dniowe cykle a jeszcze kilka mc-y temu nawet 37, więc nigdy nie wiedziałam kiedy się mogę spodziewać, Byłam dzisiaj u Kuzynki ma synka 6 letniego i podobno już dwa lata starają sie o kolejne bobo ale bez skutków, trochę mnie to zmartwiło, bo jak nam tak będzie szło to przed trzydziestką się nie zmieszczę. Ale humorek poprawił mężuś czekał na mnie z obiadkiem:) Zupka czosnkowo-serowa - idealna na takie chłodne jesienne dni.
a teraz leże już sobie pod kocykiem w piżamce i odpoczywam, za chwilkę włącze TV bo horrory się zaczną:) "Na wspólnej" i "M jak Miłość" a jeszcze potem "Lekarze" ale o dziwo mężuś ogląda ze mną:) a potem to już nyny i jutro znowu do pracy i dzień jak co dzień:) wczoraj byliśmy u Bratanicy ma już prawie 3 miesiące i jest coraz bardziej kochana już się uśmiecha i odgłosy wydaje i tymi swoimi oczkami tak patrzy heh świetna jest:)....
Gosia - wiem co to znaczy wybór płytek do mieszkania, ja do tej pory sie gryze że jednak mogłam wziąć inne w innym kolorze itp, tak samo kolor ścian i paneli ehhh zawsze będą dylematy podczas urządzania i remontowania mieszkanka.
co do Wagi to mi na szczęście pomału spada:)... nawet w sobote znajoma mi mówi że strasznie zeszczuplałam no fakt jak mnie widziała rok temu przed naszym ślubem ważyłam 7 kg wiecej niż teraz więc jest różnica:) i bardzo miło mi się zrobiło, że ktoś to zauważa tzn że moje diety i starania nie poszły na marne, teraz nie mam żadnych diet ale staram się ograniczać w jedzeniu a co najwazniejsze jak odstawiłam leki to odrzuciło mnie od słodkiego tzn jem ale raz na tydzień a nie tak jak kiedyś:) praktycznie codziennie coś a przez lato to kilka lodów dziennie schodziło:) oki zmykam miłego wieczorku. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki
Aniołek współczuję @ my kobiety to mamy przerąbane w te dni ,
a ja do Was z pytankiem , otóż moja siostra bierze tabsy anty no i w środę odstawiła na @ i ta @ nie przyszła do tej pory co to może oznaczać jeśli ona regularnie bierze pigułki ????
Gosiu - my czekamy aż odstawię leki , a zacznę odstawiać w marcu i potem odczekam troszkę i do dzieła :-) już niedługo na szczęście bo już szaleje marzę sobie jak to będzie :)

Mary - witaj kochana
życzę Wam miłego dzionka :)

All-me Ty bedziesz w tej drugiej szczesliwej polowie :-)
Kobietka ja sie na tabsach niestety nie znam :no:
Aniolek wyobraz sobie ze moj M tez oglada ze mna Lekarzy :szok: szok :tak:
Co do wyborow podczas urzadzania mieszkania to tak, dylematow jest cale mnostwo. Ale dziewczyny obysmy zawsze mialy tylko takie problemy ;-)

Ja tez mysle o tym przyszlym roku, niby wzialam sie za siebie, bardziej dbam o to co jem, no i witaminy. Ale przede mna jeszcze cale pol roku wiec jakos intensywnie o tym nie mysle. A nawet staram sie nie myslec bo odrazu sie boje :-D

Milego dnia!

I my również oglądamy - i lekarzy, i prawo agaty :) Chociaż faceci się kumplom nie przyznają, to lubią z nami czasem takie babskie seriale poogladać :tak:

reklama
Do góry