reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Witajcie
ja dziś byłam u koleżanki na plotkach i ona niedługo będzie rodzić :)
córcię będzie miała drugą tak jej zazdroszczę :)pozytywnie oczywiście
no mój mąż ogląda Klan ,a ja M jak Miłość :-)
co tam u Was u mnie pochmurno buro szaro i ponuro ugotowałam zupkę czosnkową na te chłodne dni ....

reklama
U mnie taż ponuro, @ mnie meczy trzeci dzien a na dodatek cholernie mnie boli kręgosłup, a jeszcze po pracy musze wyskoczyć na zakupy kupić mamie prezent na urodziny.... ale jak przyjade do domu do bede odpoczywac:) miłego dzionka i ciepełka życzę.

Cześc! Ostatnio jakoś mniej zaglądam, przez tą pracę. ale dzisiaj jestem tak zadowolona- równo z wyliczeniami lekarz przyszła @. i pomimo, że umieram tutaj z bólu jestem bardzo zadowolona, bo to krok bliżej do dzidzi :) no i znaczy, że wszystko okej z moim organizmem,po ostatnich przejściach.

kobietka22 - co do tabletek- brałam przez kilka lat, zdarzało mi się ominąc czy zapomiec ale okres zawsze przychodził regularnie co do godziny. ja bym zrobiła test i ewentualnie skontaktowała się z ginekologiem, bo to różnie może byc.

trzymajcie się ciepło! :tak:

cześć!
jestem mega wkurzona dzień był nawet udany zleciał szybko i aktywnie ale jak przyszło do kąpieli Weronika zrobiła taką afere że masakra kurcze ona teraz pójdzie spać a ja mam wyrzuta że na nia krzyczałam niestety na moje dziecko nic innego nie podziała- przeprosiła mnie potem ucalowała ale co z tego jak mi nerw został...a i tatuś krzyknął na nią to powiedziała ,ze go nie kocha!!
Dobrze że można wam się wyżalić dziewczynki!!Mój mąż nie ogląda seriali ale jak ja oglądam to mu to nie przeszkadza kątem oka też śledzi...
Dobrej nocki!!

Hej Witam z rana z pracy.
Zimno i wogole, ale coraz blizej weekendu a to jest pocieszajace.
Gosiula swietnie znam takie akcje. Zawsze obiecuje sobie potem ze bede bardziej cierpliwa i wyrozumiala a potem i tak puszcza mi nerwy, nakrzycze a potem znowu wyrzuty sumienia :-( to jest okropne. Ale czasem naprawde mozna jej sto razy cos powtarzac a ona i tak zrobi swoje :tak:

Milego dnia!

Witajcie kochane melduje sie ze zyje :)
Ostatnio nerka mnie bolala wiec dalam sobie spokoj z forum ;/ ale narazie dzis mam spokoj na szczescie

Sylwia, właśnie ostatnio myslałam, że dawno Cię nie było. Dobrze, że się odzywasz :)

Gosiu, nie przejmuj się. Nikt nie jest doskonały i nawet najlepszy rodzic ma prawo się zdenerwować. W końcu nikt bardziej niż dzieci nie testuje naszej cierpliwości ;)

Trzymajcie kciuki dziewczyny, u mnie wczoraj pozytywny test owu więc działamy :))

Suana- trzymam kciuki :-)
no dziewczynki jesień pełną gębą szaro buro i ponuro ja wypiłam kawkę i sobie siedzę niedługo biorę się za obiadek , wczoraj byłam na plotkach dziś nigdzie się nie wybieram w taką pogodę to nawet psa bym nie wygoniła z domu .

A u mnie dzisiaj nawet słonecznie było, ale co z tego... coś mnie gardło rozbolało i jakaś osłabione jestem, pije sobie herbatkę z miodem i cytryną a mężuś robi kolację. Mam nadzieję tylko,że sie nie rozchoruje na weekend bo idziemy na urodziny do mamy.. ale oni to tam pikuś mogą sie pozarażać tylko, Bratanicy szkoda... ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Nie wiecie może co z tym macierzyńskim długim do roku bo dzisiaj podobno na posiedzeniu rządu mieli przedstawiać tą ustawę.

reklama
Hejka!
dzisiaj Weruś grzeczna była miała pewne zakazy i się do nich dostosowała za wczorajsze wybryki!!
Ostatnio ma zajawki na punkcie puzzli także super dziś spędziłyśmy czas i nawet zrobiłam jej takie plansze z cyframi i literkami bo bardzo chce się uczyć ciągle o nie pyta tak też w tamtym roku jak miała 2 latka nauczyła kolorów!!
Suana powodzenia!!!
Aniołku nie daj sie chorobie!!!
Dziewczynki taki nasz los z tymi naszymi dzieciami ale najważniejsze, że są i że mamy na kogo się wkurzać!!!

Do góry