reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

paulina ja czuje sie dobrze choc zaczynaja mi puchnac stopy a u mnie to od nerek znowu mam nadzieje ze jak najdluzej pociagne bez kolek nerkowych choc jedna zaliczylam kolo 20 tc

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Paulinka - no i oby tak zostalo az do porodu! :tak:

Kasia - Tobie juz niewiele zostalo! :-) A imie juz macie wybrane?

Jord - kochana, gdzie jestes? Jak sie czujesz?

Kobietka tez nam zniknela. Mam nadzieje, ze wszystko OK!!!

Pozdrawiam!

hej!
Dziewczynki zasiałam widzę ziarenko ciekawości napisałam "chyba negatywny"- bo widzę jakiś tam niby bardzo bardzo delikatny cień kreski ale to tak może też być że moja wyobraźnia sobie maluje tą kreskę!!
nadal bezokresowo boję się to napisać ale czuję się tak ciążowo może nie mam wszystkich książkowych objawów ale nie czuję się okresowo już mnie tak brzuch nie boli często tylko czasem tak kłuje i razem z tym zaczynają mnie jednocześnie sutki szczypać i to tyle...Jutro testuję proszę mocno trzymajcie kciukasy jutro mój kochany mąż ma urodziny chciała bym bardzo by test pokazał II miał by cudowny prezent!!!Tak się boję!!!

reklama
Do góry