reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim!
Paulinka - no i oby tak zostalo az do porodu!
Kasia - Tobie juz niewiele zostalo! :-) A imie juz macie wybrane?
Jord - kochana, gdzie jestes? Jak sie czujesz?
Kobietka tez nam zniknela. Mam nadzieje, ze wszystko OK!!!
Pozdrawiam!
Paulinka - no i oby tak zostalo az do porodu!
Kasia - Tobie juz niewiele zostalo! :-) A imie juz macie wybrane?
Jord - kochana, gdzie jestes? Jak sie czujesz?
Kobietka tez nam zniknela. Mam nadzieje, ze wszystko OK!!!
Pozdrawiam!
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Cześc dziewczyny orientujecie sie mniej wiecej w jakiej cenie jest szczepionka hpv ?? i czy jest niezbędna aby sie zaszczepić przed planowaniem ciąży ??
gosiula23rex
Fanka BB :)
hej!
Dziewczynki zasiałam widzę ziarenko ciekawości napisałam "chyba negatywny"- bo widzę jakiś tam niby bardzo bardzo delikatny cień kreski ale to tak może też być że moja wyobraźnia sobie maluje tą kreskę!!
nadal bezokresowo boję się to napisać ale czuję się tak ciążowo może nie mam wszystkich książkowych objawów ale nie czuję się okresowo już mnie tak brzuch nie boli często tylko czasem tak kłuje i razem z tym zaczynają mnie jednocześnie sutki szczypać i to tyle...Jutro testuję proszę mocno trzymajcie kciukasy jutro mój kochany mąż ma urodziny chciała bym bardzo by test pokazał II miał by cudowny prezent!!!Tak się boję!!!
Dziewczynki zasiałam widzę ziarenko ciekawości napisałam "chyba negatywny"- bo widzę jakiś tam niby bardzo bardzo delikatny cień kreski ale to tak może też być że moja wyobraźnia sobie maluje tą kreskę!!
nadal bezokresowo boję się to napisać ale czuję się tak ciążowo może nie mam wszystkich książkowych objawów ale nie czuję się okresowo już mnie tak brzuch nie boli często tylko czasem tak kłuje i razem z tym zaczynają mnie jednocześnie sutki szczypać i to tyle...Jutro testuję proszę mocno trzymajcie kciukasy jutro mój kochany mąż ma urodziny chciała bym bardzo by test pokazał II miał by cudowny prezent!!!Tak się boję!!!
zonqa
Szał, dziki szał...
Trochę mne nie było a tu takie wiadomości
pAULINKA, wISIEŃKA OGROMNE GRATULACJE !!!!
u nas wszystko dobrze odpoczywamy i rośniemy powolutku
pAULINKA, wISIEŃKA OGROMNE GRATULACJE !!!!
u nas wszystko dobrze odpoczywamy i rośniemy powolutku
reklama