reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Phoenix no tak oby skutecznie :-p

Zonqa kia i skoda to fajne samochodziki,napewno wystarczy na czworeczke ,jak zakupicie to prosze o zdjecia na :ninja2:

Kobietka 80kg to nie taka tragedia ;-)

Ja ważę 72 i powinnam schudnąć bo jak tak dalej pójdzie to w ciąży się roztyję totalnie chciałabym schudnąć 14 kg wrócić do swojej wagi z przed choroby zaczynam od poniedziałku dietkę :tak:dla tego prośba nie piszcie o słodkościach jakie zjadacie bo mi apetyt będziecie robiły:zawstydzona/y:
Edyta- przy jej wzroście to nie jest za różowo , bo jest niziutka.

No własnie, wszystko to kwestia wzrostu.. Ja wagą się chwalić nie będę (bo nie ma czym :-D), ale BMI mam 27,8 :no: No dramat wielki ... jedyne co mnie ratuje to własnie wzrost i nikt (uff!) nie chce wierzyć, że ważę tyle ile ważę ;-)

Joweg- przytulam cieplutko:-( nie myśl tak kochaniutka jeszcze wszystko się ułoży zobaczysz
Phoenix- mnie też ratuje wzrost mam 1.70 wzrostu i dlatego wszyscy mówią ,że teraz ładnie wyglądam ,ale ja wolałam swój rozmiar 38 a teraz mam 42 mieściłam się w fajne ciuchy ,a teraz to mi ciężko coś fajnego dobrać nie wiem czemu:-(niby taki wybór jest wszędzie ,a na mnie jakoś dziwnie wszystko leży.

Jak ja bym chciała tak jeść i nie tyć tak jak kiedyś było kiedyś to bym nawet nie przypuszczała ,że utyję i przekroczę 70 tkę ,ale to wszystko leki zrobiły ze mną:tak:ja już uciekam bo M chciał poszperać w necie do jutra dziewczyny.

reklama
Do góry