reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Nie dosc ze weekend to w dodatku zaczela sie komedia "Czego pragna kobiety" jak ktos nie ogladal to polecam :tak:

dobry wieczor

dzien dzisiejszy byl dla mnie pracujacy. rano zrobilam golłąbki z kapusta w srodku (cały duzy gar) potem pojechalismy na za kupy i miedzy iinymi po choinke. nastepnie szybkie sprzatanie w domu łącznie z myciem okien. gdy mlody poszedl spac ubralismy choinke(wygladala cudnie) . Pati wstal i byl w szoku. i po pol godzinie schowalismy choinke na strych, babki do pudelek. a dlaczego bo mlody sie rzucil na choinke jak by mu cos zrobila. potłuczone babki 8 . za wcześnie u nas na choinke :zawstydzona/y::-:)-(. potem przyjechali goscie, mlody poszedl spac i oto jestem

Kobieta dasz rade z tym wstawaniem o 4.:tak: co dzienie rano jak bedziesz wstawala nawet nie wyspana to pomysl sobie ze to dla dzidzi . od razu lepiej sie poczujesz.

Edyta pewnie ten gosciu slyszla tez o tym programie do glosowania i tak zaszalal ze go nikt nie przebije

Jord Łucja prubuje sobie wlożyc kredki do ucha czy gdzie indziej ? moj nie ma czasu jemu w glowie tylko malowanie. mam nadzieje ze nie będzie tego nigdy próbował

Dzien dobry

Mezus ma dzis wolne i mamy w planach wybrac sie na miasto polazic z dziecmi,oczywiscie jak juz bedzie ciemno bo Centrum slicznie jest oswietlone a przy okazji zlapiemy troszke swiezego powietrza w plucka :-p

Jord ale Ci urwis rosnie :-). apetytu mozna jej pozazdroscic wazne ze brzuszek najedzony a dziecko szczesliwe . fajnie ze dzien Ci sie udal :-). ja dzis domowo spedzilam dzien nawet i dobrze lenia mialam dzis strasznego i gdyby nie goscie poszlabym spac juz o 17 .

ewka dolaczysz do Nas?

lece meza zmolestowac :-D

reklama
Do góry