reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Hej!
Dziewczynki u Nas zabiegane dni mąż na prawko na motor się zapisał i my z mała sobie z nim jeździmy. W sobotę wyprawiamy jej urodzinki także z tym tez troszkę biegania i wylewki w domku u nas ale to dobrze im mniej wolnego tym lepiej...
Sou-ale się nakręciłaś chciala bym tak niecierpliwie czekać na testowanko mi wypada @ 1 października ale wcale nie myślę o testowanku bo się boję w ogóle jakoś tak sasowałam bedzie co ma być liczy sie zabawa i przyjemność...
Ciekawe jak tam kobietka?

Tak dziewczyny co ma byc to bedzie ale powiem wam ze po kilku testach negatywnych patrzenie na 1 kreche to nic milego ;/ ale trzymam za was kciuki

Dzien dobry!

Jord - ooohh, jak sie ciesze, ze juz swojego groszka zobaczylas!!! :-) Kiedy nastepna wizyta? I termin na kiedy masz? :-)

Sou - czyli 26-go trzymac kciuki? ;-)

Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl!

Pozdrawiam Was wszystkie!
U nas OK, w tym tygodniu kilka waznych kontroli lekarskich z Mia, wiec mam stresa...

Milego dnia!

hej :)

Gosiula motor fajna sprawa, my z Moim na jakieś 2tyg zdaliśmy własnie prawko na motor :) już się nie mogę doczekać gdy będę jeździć :)

Sou dobre podejście :tak: trzymam kciuki za pozytywa :)

Jord ojej cudownie że zobaczyłaś Bąbelka!!! :) niestety te testy to czasem o kant *** potłuc...

a ja czekam na Mojego aż wróci z pracy i jedziemy do jego Brata, bo Bratowa wyszła dziś ze szpitala z maluchem i jedziemy ich odwiedzić :) mam nadzieję że Luby jeszcze bardziej się zapatrzy na dzieciaczka :D

reklama
Do góry