reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Witam serdecznie ;-) chciała bym w tym roku zacząć już staranka nad drugim maleństwem ale niestety finanse na to nie pozwalają i muszę poczekac do przyszłego roku - no chyba ze coś sie zmieni po drodze ;-) i wyjdzie szybiej ;-) hahahahaha
mam nadzieje że mogę się do Was dołączyć ? -;-)

Wisienka hej kobitko kupe lat ;-) widze że tez planujesz nastepną dzidzie ;-) super ;-) może znów urodzimy w podobnym czasie ;-) super że rechabilitacja pomaga ;-) mój kawaler już od tygodnia chodzi ;-)

hej, hej dziewczyny za tydzień mam usg dokładnie 26 kwietnia i będzie coś więcej wiadomo, tak to tylko ogólne badania miałam..u mnie dopiero 7 tydz się zaczął..rodzina się bardzo cieszy a najbardziej mały:) wszystkim opowiada,że będzie miał rodzeństwo..na razie suwaczka ciążowego nie wklejam żeby nie zapeszać :)

Dawno mnie tu nie było, ale widzę ze mało mam do nadrobienia, a szkoda...

gosiula
, maryla witamy i zapraszamy do nas!! Jakos tutaj ostatnio przycichło ale liczę że z miesiąca na miesiac będziemy się rozkręcać. Opowiedzcie coś więcej o sobie :-)
kasia no to czekamy na wieści z usg!
kobietka jak tam rzucanie palenia idzie???

A taką kiełbaskę z grilla to bym chętnie już zjadła ;-)

Paulina Ty babolu niedobry! Przez Ciebie zasnąć nie będę mogła myślac o kielbasce z grila.

Witam witam nowe staraczki.

Jordzik jak przygotowania do urlopu. Jak Łucja sie czuje? Do złoba chodzi?
Moje dziecko nie chce iść spać, zębów tez nie chce umyć. Cały wieczór wszystko jest na NIE ale buziaczki dostaje co chwilę a dzidzia w brzuszku została poglaskana.

reklama
Do góry