reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Edyta,
a jak było po kolejnych cc? Bo podobno za każdym razem rośnie ryzyko powikłań

Druga ciaza byla wzorowa,nie bylo zadnych powiklan.No a trzecia ciaza byla zagrozona ale to przez nisko usadowione lozysko ktore dodatkowo usadowilo sie na przedniej scianie...podczas porodu mialam krwotok stracilam 4,5 litra krwi,no ale z drugiej strony czasem nawet u pierworodek lozysko usadowione jest na przedniej scianie,wiec chyba to nie mialo tu znaczenia

reklama
czy Wasze dzieci Was gryza? ja na leb juz dostaje. wczoraj podczas zabawy ugryzl mnie w policzek dzis jak mnie przytulal ugryzl mnie w ramie w zeszlym tygodniu pogryzl mi nogi :eek::zawstydzona/y:. wygladam jak by mnie wampir napadl . jak mu tlumacze ze nie wolno bo to mame boli to sie rzuca na podloge i placze. co ja mam robic ??? tez go pogryźć :-D:-D:-D???

Jak tam nasze chorowitka???

Kobietka mam nadzieje ze teraz dobrze sie czujesz ? i rowniez zapalam swiatelko dla Twojej dzidzi
[*]

Ostatnia edycja:
PAULINKA na poczatku z dwojka maluchow nie bylo rozowo,ale tez nie bylo tragedii.Jak urodzil sie Natan to starszaki byli w takim wieku ze mi pomagali :tak: czasami jest glosno,ale jakos tak mi sie trafilo ze moje dzieci naleza raczej do spokojnych :-p wiec krzyki i wariacje sa bardzo sporadycznie...

BUNNY moj tez czasami gryzie i szczypie,jak tylko widze ze sie czai to to robie unik :-D:-D mojemu tez nie pasuje jak mu mowie ze nie wolno,wtedy placze,ale ja udaje ze tego nie widze i za chwile sie uspokaja ;-)

bunny ojjj wiem co czujesz :D Mój miał jakiś czas temu etap gryzienia ale już mu mineło. Jak widziałam ze sie zabiera ewidentnie do gryzienia albo już mnie użarł odsuwałam go mówiłam zdecydowanie ze NIE WOLNO. On zazwyczaj po tych słowach chciał mnie gryźć jeszcze mocniej :/ To wtedy wymyśliłam że chwile po słowie "nie wolno" zajmowałam jego uwagę czymś innym (zabawką, tv czy czymkolwiek). Poskutkowalo i już nie gryzie :)

edytko no to masz fajnie ze chlopaki grzeczne są :) Znam rodzinę z 2 chłopcami i 1 dziewczynką (która w zasadzie jest jak chłopak) i codziennie to jest walka o przetrwanie :) Przez dom codziennie przechodzi tsunami, tajfun i tornado w jednym :D

faaajnie, tak mieć trzech chłopców, jak w Rodzinka.pl :-D też bym chciała dojść do trójki dzieci, ale to zależy jak finansowo będziemy stać...no i te powroty do pracy po macierzyńskim są okropne

edyta01 witam Cie bradzo serdecznie i pisz często :-)Ale massz wesoło z 4 facetami w domku ja czasami nie daje rady z 2 hehe!

JustK widze ze mieszkasz w Toruniu w moim 2 ukochanym miescie :) Często tam bywam :-)

bunny dołaczam do mam pogryzionych przez własne dzieci :) Moj młody jak czasmi go najdzie to gryzie mnie gdzie popadnie i mowi mi ze to jest taka zabawa w pieski hehe!ale ostatnio obiecał mi ze bedzie gryzł swoja mamusie delikatnie :)

Dziewczyny ja tez zapalam swiatełko dla waszych aniołkow i wierze ze teraz maja tam lepiej i zawsze sa obok was :)

Paulinko ja miałam tak samo a na dodatek w wieku 5 miesiecy moj brzdąc nie chciał pic mleka totalnie je wykluczył po tygodniu odstawił tez kaszki wiec mielismy mega problem i bardzo sie balismy o Olafka

reklama
Witam :-)

Dzieki za mile przyjecie mnie do grupy :-p

JUST cale szczescie ze ja nie musze pracowac,calkowicie moge zajac sie wychowywaniem dzieci i bardzo sie z tego ciesze,bo gdybym miala wrocic teraz do pracy ojj byloby ciezko :zawstydzona/y:

KAROLINA sliczne Twoj synek ma imie i jak bede miala synka tez dam mu na imie Olaf :tak:

Do góry