reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Witam się w południowe słoneczko :)
Brzuszek mój juz przestał boleć,po 5dniach . Testy robiłam i negatywne. Jutro albo po jutrze powinna przejsc @. Moze za wczesnie robiłam ,a moze w tym cyklu sie nie udało. Jak tylko posprzątam i biore się do czytania.

reklama
Paulina - szczerze, to ja mam wrażenie że Cię zrobili w balona z tym CC. Na zasadzie - bo im łatwiej tak...
Anna - kurcze, podziwiam trochę to że chcesz już drugie - bo ciąża i noszenie 12-13 kg dziecka gratis to jednak masakra trochę..

hej laski....siedze popijam kawusie zbożową oczywiście i sobie mysle jak ogarnąć jutrzejszy dzień....mamy wizyte u ortopedy żeby sprawdzić czy młoda dobrze chodzi i czy innych wad nie ma.....no i mnie samej zwłaszcza że nie mineło to rozwolnienie ciezko jest sie wybrać z chaty.....mąż zaproponował teścia bo podobno mu sie nudzi i może ze mną pojechać.....nie wiem.....jakoś tak nie lubie proszic ich o pomoc.....hm

ania- odważna jesteś dzieci rok po roku.....masz tam jakaś pomoc do dzieci mame tate teściową czy siostre no nie wiem. Niech ci sie uda w tym cyklu trzymam kciuki....ja też bym chciała mieć już brzuszek....ale luty to październik a marzec grudzień więc odpada....nie na zieme....ja poprosze na wiosnę

Kobietko przyjmij jeszcze ode mnie najszczersze życzenia !! trochę spóźnione ale prosto z serduszka :)
co do porodu ja bardzo chciałam urodzić sn i to bez znieczulenia ale ze względu na przeciągający się poród dostałam zzo (za darmo) a parę godzin później błagam lekarzy o CC ale nie zgodzili się chociaż położne mi mówiły że raczej poród skończy się cięciem bo długo trwa i a nie ma postępów. Teraz bardzo się cieszę że udało mi się urodzić sn i mam nadzieję że drugie też się uda :)
Jovi hej ja zaszłam w ciąże na pierwszym roku teraz zabieram się za licencjata brzuszek w żadnym wypadku mi nie przeszkadzał w uczeniu się a nawet troszkę pomagał bo byłam traktowana ulgowo przy egzaminach i obecnościach na zajęciach :)
Jorgd no to kciukasy bardzo mocno zaciśnięte!! ja złożyłam wniosek do żłobka ale nie łudzę się że uda się dostać bo mamy nr. 2647 :/
a ja dziś mam strasznie leniwy dzień nie chcę mi się kompletnie nic robić w dodatku boli mnie kręgosłup jedyna motywacja dzisiejszego dnia to że jadę załatwiać papiery do naszego mieszkanka żeby trochę to wszystko przyśpieszyć :) lecę się pobyczyć na łóżku póki Kacper kima :)

Paulina - szczerze, to ja mam wrażenie że Cię zrobili w balona z tym CC. Na zasadzie - bo im łatwiej tak...
Anna - kurcze, podziwiam trochę to że chcesz już drugie - bo ciąża i noszenie 12-13 kg dziecka gratis to jednak masakra trochę..
:)hehe.wiem ze bedzie dobrze.w sumie coraz bardziej sie nad tym zastanawiam.bo stracilam prace i niedlugo bedziemy skladac papiery o mieszkanie komunalne.
ania- odważna jesteś dzieci rok po roku.....masz tam jakaś pomoc do dzieci mame tate teściową czy siostre no nie wiem. Niech ci sie uda w tym cyklu trzymam kciuki....ja też bym chciała mieć już brzuszek....ale luty to październik a marzec grudzień więc odpada....nie na zieme....ja poprosze na wiosnę
mam wspaniałą mame,z którą kontakty miałam przed ciążą fatalne.Teraz bardzo mi pomaga i zachowuje sie wspaniale.Mam wspaniałych teściów którzy są zakochani w Wiki. To jest ich najukochansza wnusia,chodz maja juz 5innych wnucząt.

Ostatnia edycja:
Anna teraz patrze że jesteś z Warszawy a można wiedzieć z której dzielnicy? może udało by nam się wybrać razem na jakiś spacer:) ja też składałam o mieszkanie komunalne na razie jest 15 na liście :)

Anna teraz patrze że jesteś z Warszawy a można wiedzieć z której dzielnicy? może udało by nam się wybrać razem na jakiś spacer:) ja też składałam o mieszkanie komunalne na razie jest 15 na liście :)
Ja z bielan jestem :) My dopiero bedziemy skladać. Tylko najpierw poczekamy na 2dzidziusia.Jezeli zlozymy ze jest nas 3,to jak sie okaze ze bedzie kolejna dzidzia przesuna nas na inna liste dla 4os.rodziny.bez sensu

lile to rozczaruję Cię bo źle sądzisz... Tyle razy ile mnie w szpitalu badali nie jestem w stanie zliczyć, lekarze i pielęgniarki są tam fantastyczni i właśnie tam będę rodzić drugie dziecko pomimo ze szpital oddalony jest o 15 km a do naszego w mieście mam 10min samochodem. Miałam dokałdnie tak samo jak pisze jord, nie było szans żebym urodziła małego sama tak aby był w pełni zdrowy. W dniu dzisiejszym dziękuje Bogu ze tak się stało i miałam robione cc. Kochana to, ze Ciebie źle potraktowano w trakcie porodu i podjęto być może źle pewne decyzje nie znaczy, ze w każdym szpitalu tak jest. Ja przed samym wyjazdem na cc siedziałam z ordynatorem na moim łóżku w szpitalu, on spocony jak świnia po całym dniu pracy, trzymał mnie za rękę i rozmawiał jak z własną córką, cierpliwie tłumaczył dlaczego tak a nie inaczej, zebym była rozsadna bo tu chodzi o mój największy skarb... Masz dzisiaj zły dzień...?

No a my dzisiaj od rana rozradowani bo moja kochana szwagierka urodziła dzisiaj synka :-):-) Jutro jedziemy ich odwiedzić i wyściskać na chwilke do szpitala :-)

magdzik kurcze to i tak dobrze że dopiero co składaliscie papiery o mieszkanie i już jesteście 15 na liście! U nas to trzeba kilka ładnych lat poczekać! I nie ma taryfy ulgowej że ktos ma dzieci czy coś :/ Bida z nędzą :/

reklama
Do góry