reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Karola, Paulinka dzięki za życzenia :)
wcale nie spóźnione bo dziś akurat mam urodziny wczoraj była imprezka ,a dziś obchodzę dopiero:-)

reklama
sugerujesz Jordzik że my nic nie robimy ???:-p

dzięki i tak wiem że w pierwszej dziesiatce nie bede hehe ale może coś tam skapnie zobaczymy

Dziewczyny wiecie co ja fiksuje.....albo mam totalny odrzut od ciąży jak do tej pory albo taką chcice nna dziecko jak bym mogła to już bym gwałciła męzula.....tylko ten rozsądek. nie mogę przestać o tym myśleć patrze na córe i widze niemowlaczka malusiego i karmienie piersia i te próby przewrotów z brzuszka na plecy i spowrotem......a potem bam kobieto przecież nie możesz jeszcze nie teraz bo znów zima bo za mała róznica wieku nie dasz rady itp.....a potem znów " ale ja chce" Jordzik to twoja wina zaraziłaś mnie wirusem bezwględnego macierzyństwa.....

Witam Was dziewczyny!

Jestem tutaj nowa, więc z góry przepraszam jeśli będę robić na tym forum coś nie tak ;)

Dołączyłam do wątku, ponieważ mamy zamiar z Mężem starać się o dziecko w 2013 roku. Chciałabym znać Wasze zdanie, doświadczenia w tej sprawie. A wygląda to tak, że w czerwcu 2013 będę bronić magistra, dlatego narazie nie chcę starać się o maluszka. Jak myślicie, czy zacząć starania z początkiem 2013 roku czy później? Może któraś z Was miała doświadczenia w chodzeniu na studia z brzuszkiem? Nie przeszkadzają wtedy dolegliwości przy ciąży? Czekam na jakieś porady ;)

Pozdrawiam!

jovi witam.....rozgość się.....ja nie mam doświadczenia w studiowaniu z brzuszkiem ale moge ci powiedzieć jedno to zależy jaka ciąża....ja na poczatku nie miałam wiele dolegliwości miałam zgage i czasami mnie mdliło ale żadnego pawika nie puściłam i ogólnie czułam sie świetnie....a znam przypadki gdzie dziewczyna z powodu mdłości odwodniła sie i trafiła do szpitala....to twoja decyzja to ty wiesz czy dasz rade siedzieć na wykładach z dolegliwościami czy wykładowcy będa wyrozumiali.;-)

Jord=jasne jasne.....jak jest męzul i ciągle coś ode mnie chce to też sie nie wyrabiam żeby zajrzeć ale jak go nie ma to mamy stałe rytuały które pozwalają mi znaleźć odrobine wolnego czasu na bb co niestety oznacza też że moje dni niczym sie od sieie nie różnią.:confused2:

https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/6478 i zapraszam do głosowania:tak:

Z racji tego, że to ma być moja pierwsza ciąża to może faktycznie lepiej zacząć po obronie, bez stresu. A jeśli już wyjdzie to na spokojnie można się zająć tylko i wyłącznie ciążą ;)

Jord napewno wszystko będzie OK w żłobku! Trzymam kciuki!

reklama
Do góry