reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Chyba jakieś 2 miesiace temu robiłam ostatni raz placki ziemniaczane, dałam małemu połowę jednego do łapki i.... pochłonął z prędkoscią światła :-D Nic mu nie było, więc teraz też mu dam bo bardzo mu smakowało :-)

Diablica - z takimi konkursami to trochę lipa jest - bo głosy można normalnie kupić i jeśli są fajne nagrody to sporo osób tak robi niestety.

Diablica- dobra specjalnie dla Ciebie zrobię fotki ,żeby Ci smaka narobić:-D kotlety są proste te z anasem jak odwrócisz już kotlet z jednej strony usmażony to kładziesz ananasa i na to ser i się tak ładnie rozpuszcza :-ppychotka mam nadzieję ,że moim gościom zasmakuje.
Kurdę to teraz nawet głosy można kupić:eek:nie miałam o tym pojęcia

dlatego olewam tego typu konkursy - co z tego że zbierzesz 150 głosów jak dzień przed zakończeniem przyjdzie ktoś nowy i w ciągu 2 godzin będzie miał 300 ;-)

reklama
no niby tak ale regulamin mówi że tylko 10 osób zostanie tak wytypowanych....przez głosy tzw.internautów a 30 wybierze jury....wiec nawet jak ma sie mniej głosów jest szansa.....mi chodzi tylko o misia dla młodej bo kalendarz bebiko mamy no i może mlesio by sie przydało....nie spinam sie tym tylko próbuje.ale masz racje to straasznie niesprawiedliwe

Do góry