reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

no wiec jestem....i znów można dziecie zabierac na dwór na saneczki....Młoda nie chciała do domu wracać tak jej sie podobało ale ze długo nie wychodziłyśmy to na dworku byłyśmy może 15 min tak na pierwszy raz.....mamy kotka takiego czarnego puchatego i dlatego nazywamy go kubuś no i młoda za nim szaleje....dziś zeszła z sanek i zaczeła go przytulać skończyło sie na tym ze kotek został dociśnięty do sanek kilkakrotnie bo Iza nie mogła go złapać i kotek przytulił sie do sanek....ach ta miłość...:eek:

wiecie co jak nie urok to.....jak skończyła nam sie wysypka tak teraz walczymy z kupą:szok:....co zje to bam w pieluche. To może być od zębów no nie? tak mniej wiecej 4-5 razy dziennie zmieniam jej pieluche od kupki....martwi mnie to bo to już 3 dzień tak ma ale dużo pije i ma apetyt wiec to chyba przejściowe...no ale zawsze musi sie coś czepić.:wściekła/y:

jeju dziewczyny jak ja mam ochotę na brzuszek. :tak:No masakra jak dzisisaj rano oglądałam dokument o tym jak babki bardzą chcą mieć dziewczynkęi jedna z nich była w ciązy poraz 5 i okazało sie że to znów chłopak albo inna urodziła 8 chłopców i nadal próbowała zajść w ciąże....a ja tu sie martwie że z 2 sobie nie poradze.:confused2:

reklama
dziewczyny ja zaraz kończe robote jupi! ale sie ciesze bo wyjątkowo dziś nie chce mi sie w firmie siedzieć :]

miłego dnia
obżerajcie się !!:-)

Diablica- to fajnego macie kotka, z tą kupką to może faktycznie przejściowe... trzymam kciuki aby szybko przeszło&&&&&&&&&&
Kinga - jak ja bym chciała iść do pracy.
Koleżance zaproponowali kolejną promocję ,a mi nie bo mi tel nawalił i nikt nie mógł się do mnie dodzwonić jak pech to pech.
Miałam dziś ZNOWU gości lubię towarzystwo ,ale trochę to się męczące robi powoli w sobotę znowu będę miała gości jednak prawda ,że jak od poniedziałku gości to cały tydzień taki....:confused2:w sobotę wyprawiam urodziny więc jutro mnie nie będzie muszę po mieście za zakupami polatać i podszykować co nie co.

kobietka urodzinki Twoje? :))) gościnę przeżyjesz bo co innego poradzisz.... wiesz ja w sob też mam gości a mi się tak nie chce. zrobiłam to dla męża... tak mu sie chciało..
a co do pracy problem masz ze znalezieniem? wiesz ja długo szukałam bardzo aż w końcu na swoim jestem bo ciężko o pracę.

dziewczyny jestem...dziś jakiś dziwny dzien Iza cały dzień sie rozbija...non stop w coś uderza:eek:

no a teraz śpi.

jak wam wieczorek mija?

kurcze wiecie co popatrzyłam dziś na zdjecia moich koleżanek z podstwówki i z średniej i kobitki w moim wieku mają juz po 3 dzieci....a ja tak skromnie 1. nie długo marzec czas sie powoli przygotowywać do wielkiego dnia a raczej dni.....któraś już może łyka kwas foliowy? a może jakieś badania? choćby morfologia no nie wiem:nerd:

diablica no u mnie to już trwa od ponad 2 lat heh z tym że narazie bez rezultatow. moje koleżanki tez juz dzieciate podwójnie albo potrójnie a ja z jednym smykiem narazie.
Nic nie poradzisz... trzeba sie starać i wierzyc ze sie uda :) mnie wiara nie opuszcza

a wieczór mija miło
pije likierek :)

reklama
Diablica a u mnie odwrotnie ludziska z klas szkolnych prawie dzieci nie maja

Kinga czym sie zajmuje Twoja firma? Oczywiście nie chcesz nie pisz

Jordzik a teraz jak Łucja usypiasz? Bujasz na raczkach w tej walce anty smoczkowek?

Pati śpi już nie pamiętam kiedy ostatni raz o tej godzinie była taka cisza. Właśnie wciągłam paczka. Wiem ze późno na takie papu no ale musiałam.

Do góry