reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Wisienka dasz rade a z czasem wszystko się ułoży i będziesz spokojna o małą która jest słodka.

Ja z m załatwiamy sprawy związane z samochodem i będę od czasu do czasu zaglądać

Pozdrawiam was ciepło bo mrozy trzymają

reklama
no hej wpadam na chwilke....przywitać sie i lece robić pierogi. dostałam od teściowej całą mase twarogu i musze go sporzytkować więc ruskie do boju. jest u mnie siostra wiec korzystam z wolności o ile tak to można nazwać...wyszłabym na dwór z dzieckiem albo na zakupy ale zimno jak cholipa i siedzimy w domu. oj ja praktycznie skończyłam karmić wiec biore sie za siebie....troszke zlecimy wagowo podleczę zęby i zaczynam brać witaminy żeby nadrobić straty a potem łahahahahahaha działamy i czekam na 2 krechy

Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta udzielałam się na początku powstania tego wątku jednak potem zabrakło czasu :zawstydzona/y:
Witam wszystkie dziewczyny widziałam że niektóre już są zafasolkowane wielkie gratulację :)
ja postaram się teraz częściej pisać teraz czasu brakło przez problemy zdrowotne syna ale na razie wszystko się uspokoiło tak więc i czasu trochę więcej będzie mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem do waszego grona?;-)

cześć Magdzik, spoko, mnie też często nie ma, wiadomo, różnie w życiu bywa...
a co z synkiem ? mam nadzieję, że nic poważnego ?

Magdzik - witaj w naszym gronie spowrotem:-)
a ja sprzątam ,ale wpadłam się pokazać bo tygodniu pobytu dziecka u mnie trzeba ogarnąć , wszystkie szyby w domu do mycia bo dotykał paluszkami , no i akwarium, to uciekam do roboty , witam wszystkie dziewczynki.
Diablica - info dla Ciebie na
:ninja2:

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
JustK u Kacpra wykryto alergie pokarmową azs i astmę oskrzelową do tego podejrzewają refluks w piątek znowu idziemy do szpitala na badania ale dzięki leczeniu jak na razie jest dużo lepiej ;-)
Jordgubbe no właśnie tak z sentymentu weszłam na wrześniówki 2012r a tam proszę Bunny i u Karoli widziałam też suwaczek jeszcze raz Wielkie Gratulację dla was dziewczyny i spokojnych 9 msc :-)
Kobietka hej :)

reklama
Do góry