reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Diablica- no tak już trochę spokojniejsza jestem.
Oj widzę ,że wszyscy chorują , nie dobrze.
Karola- zdrówka dla rodzinki i żeby Ciebie nie rozłożyło
.

reklama
Dziewczyny a ja chciałam zapytać czym smarujecie pyszczki maluszków w te straszne mrozy?? Nam się kończy krem i zastanawiam się co by tu kupić...

zdrówka dla dzieciaczków!

mój Filip też zasmarkany w domu siedzie :/

pozdrawiam was

ps. zaczełam nowy cykl.

Witajcie dziewczynki
Kinga- to trzymam kciuki za kolejny cykl
u nas sytuacja się unormowuje jutro odwozimy małego do domku , będzie mała uroczystość , ciocia robi 30 rocznicę ślubu będzie msza kawa ciacho , a ja na diecie :sorry2:no i może na weekend się u nich zatrzymamy zobaczymy czy skończyli remont bo siostra robi sobie sufit podwieszany z tego co się orientuję to im już tylko malowanie zostało.

Ja w takie wielkie mrozy nie wychodzę z małym. A jak jest zimno to smaruję mu buzie zwykłym kremem bambino.

Kinga trzymam kciuki za nowy cykl.

Kobietka życzę miłej imprezki.

Zonqa- dzięki:-)
ja też z Fabiankiem nigdzie nie wychodzę chociaż on by chciał ,ale boję się ,że mi się rozchoruje.

Filip też w domu.. katar ma wiec nawet sie nie wychyla, chce aby w pn wrócił do zerówki. Mam nadzieje że mu sie polepszy.

Dziewczyny jakie plany na weekend?
u mnie pracowicie :/ mamy duże zlecenie. ale ciesze sie że do końca tygodnia i potem koniec.

kinga trzymam kciuki za ciebie i za ten cykl zeby byl udany :)
ja malej nicvzym nie smaruje bo nie chodzimy na takie spacerki z wozkiem za zimno jest ;/
slyszalyscie o tej malej madzi ?? jestem w szoku :(

reklama
witam sie przedpołudniowo...nad ranem -26 stopni. Izie jakby ręką odjoł...żadnych leków jej nie dawałam a dzis obudziła sie ze śmiechem na twarzy i oczami już nie zamglonymi choroba....nie chce zapeszzać ale chyba u nas już po chorobie.

dziś przyjeżdza moja siostra...jestem heapyyy oj bardzo bardzo w końcu pojade sobie na zakupy i spokojnie kupie sobie coś na dupe. obiadek mam z wczoraj zupa kalafiorowa dla młodej i polędwica w sosie myśliwskim dla nas. takze zostaje tylko posprzątać i przygotować pościelówe dla siostry.

miłego dnia dziewczynki

Do góry