reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

diablico ja nie pomoge bo mamy tylko wannę. Jak kąpie Dawida to też chlapie, nieraz to cała podłoga zalana ale wstawać nie wstaje, tylko jak go poproszę i podtrzymam zeby mu dupsko i jajka umyć ;-)
Kurcze Twojego to aż 6 dni nie było!! Tęsknisz pewnie coooo? :) A ile zostaje w domu? Co to wogóle za praca (jeśli możesz napisać) :)
PS. I gratuluję zębolka! U nas już 11 a kolejne w drodze... Ja się pocieszam że każdy kolejny przybliża nas do pełnego uzębienia. Teraz już i tak super to przechodzi w porównaniu z pierwszymi ząbkami...

wisienko zdrówka dla córci! Winowajca na pewno szybko się znajdzie.

reklama
jestem na chwileczke....

paulinka- no ja musze pomyśleć poważnie nad prysznicem....tylko jakąś matę antypoślizgową trzeba nabyć. I o Matko kochana 11 zęboli? to migiem wyszły mojej dopiero pod koniec 9 miesiąca zaczeły wychodzić....2 górny wyszły i sie uspokoiło na 3 miesiace a teraz znów.....no ale mysle ze i druga nie długo wyjdzie bo cycucha przygryzuje.
napisze napisze albo i sama przeczytasz już nie bawem....na naszym oddziale zamkniętym hehe

Jord- no widzisz czyli Iza też może sie już pluskać pod prysznicem....jak ja żałuję ze wanny nie mamy...ale jak bedziemy remontować łazienke to pomyśle nad takim przysznicem z głębokim brodzikiem bo nasz to taki dosyć płytki i będzie sie druga dzidzia chlupać....l4 pełnopłane no nie? także nie bedzie źle...

wisieńka-
współczuje ale widzisz nieszczęscia chyba 3 chodzą...powodzenia. Zyrtec jest dobry my też miałyśmy.

phoenix- znalazłam coś takiego gps 4 numery.jpeg

Witajcie nie nadrobię bo muszę zaraz uciekać do małego , dziś się uczymy pisać napisał już baba jaga , i F się nauczył pisać tyle umie ze swojego imienia jedną literkę pierwszą, resztę ja musiałam dopisać:tak:jak jest tu u nas to takie życie w tym domu tętni jak ja marzę o takim synku ;-)córcią też nie pogardzę ważne byle by było zdrowe wiadomo,
ja dziś mam wczorajszą zupkę kalafiorową więc nic nie gotuję dzisiaj , myślę o frytkach może zrobię trochę dla Fabianka i M bo ja to na diecie jestem,chociaż może nie bo on ma tę biegunkę zapomniałam o tym, przywiózł taką fajną grę i tam jest taka fajna układanka takim klockiem trzeba celować w dziurę i tak mnie to wciągnęło ,że grałam chyba ze 2 godziny ,więc co tu się dziwić ,że dziecko się wciąga wczoraj wieczorem miał focha jak trzeba było wyłączyć, i wiecie co wchodzę w nocy do pokoju mamy ,a ona siedzi i gra:-Dno uśmiałam się z niej ją też to wciągnęło.

jestem ale na chwilke bo dziecię mi sie budzi i domaga sie przytulania....pierwszy raz dzis pod prysznicem:eek:Iza ewidentnie woli sie kąpać boi sie słuchawki.....no ale bedziemy próbować jeszcze. zębol wychodzi w nocy taki był szał że ibuproma dla dzieci musiałam jej dać i tak na długo nie pomógl ale choc 2 godzinki przespałam.

uciekam....dobrej nocki

witam was
melduję że u mnie styczniowy cykl przekreślony.
Zobaczymy może w lutym zaskoczy w końcu.

pozdrawiam mocno dziewczyny
i wracam do pracy.

wisienka
dziekuje za wsparcie Ty wiesz... :*

reklama
Czesc dziewczyny !
Kobietka z Fabiankiem juz lepiej ?No niezły gagatek z niego ze po nocach sobie gra hehe!
Kinga czekamy na luty wtedy sie uda zobaczysz :)
Wisienka duzo zdrowka dla corci i dla ciebie siły :)
Daga co do zebow to nawet nie chce ostatnio wkładac mu paluchow i liczyc bo ostatnio prawie mi krewka poleciała bo maly sie zapomniał i mocno mnie ugryzł!
A co do kąpieli to tez kapie młodehgo co 2-3 dni w wanience młodego bo on lubi sie pobawic a w prisznicu nie ma jak!A tak na codzien to rece buzka zabki pupa jest myta!

Do góry