reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Cześć dziewczynki mój chrześniak jest bardzo absorbujący jak się okazuje, teraz gra w swoje gierki to mam trochę czasu na popisanie , ale ogólnie jest ciągle ciocia to ciocia tamto i tak nie bardzo mam czas na pisanie.No i tę biegunkę nadal ma daję mu tę smecte i nic nie pomaga:baffled:daje mu dużo pić żeby się nie odwodnił jak dłużej to potrwa to dzwonie do siostry może niech go do lekarza zabierze czy co już nie wiem co mam robić.

reklama
Witam się poniedziałkowo.

Ja się przyznam że moje dziecko samo się odstawiło od piersi gdy miał 4-5 miesięcy, smoka dużo nie używał więc też bez bólu sam przestał go używać. Najgorzej było z jedzeniem z butli w nocy ale przyszedł czas że sam z małą pomocą zaniechał tego:-D więc największą moją bolączką i wyzwaniem jest odpieluchowanie ale powoli i to nam wychodzi;-)

Zonqa to zycze duzo cierpliwosci przy tym :-)

Ja wrocilam z poczty ,teraz usypiam malego, snieg pada ,wiec dzieciaczki zadowolone :tak:

Witam się pięknie :-)

kobietko kurcze, smecta to powinna pomóc. Może faktycznie skonsultuj to z siostrą...

Zazdroszczę wszystkim które miały to szczęście i karmiły piersią swoje dzieci tak długo jak chciały...

My dziś w domu calą rodzinką do wieczora, mąż cały tydzień wieczorem wychodzi do pracy. Po ostatnim temacie prasowania zmobilizowałam się i machnełam dzisiaj cały wielki kosz :-) Kręgosłup połamał mi się w 4 miejscach ale dałam radę :-D Do tego mąż dostał dzisiaj premię o wiele większą niż sie spodziewaliśmy więc u nas dziś mega radosny dzień :-):-):-)

no ja jestem ale też na chwilke....zaraz mycie trzeba szykować...powiedzcie czy 14 miesieczny bąbel nadaje sie już pod prysznic? bo moja córa cyrki odwala w wanience...wstaje chlapie i takie tam....

paulinka- gratulacje...wiecej kaski kazdego by ucieszyło....wiem jak to jest spać samej a mąż w pracy...mój też dopiero jutro w nocy wróci....nie było go 6 dni. staranka beda przez to utrudnione. ja sie śmiałam że i Izę cudem żeśmy machneli.

Kochane, u nas kłopoty alergiczne. Mila biedna wysypana mocno. Ewidentnie pokarmowka bo buzia i dupka całe w krostkach. Po prostu okropieństwo. Dziś rano puchła jej twarz i oczywiscie wylądowalismy u lekarza. Dostała zyrtek i maśc sterydową. Niestety ale wyjścia nie było. Jest poprawa ale nie rewelacja. Teraz robi,y diete eliminacyjna i mam nadzieję, ze szybko znajdziemy winowajce.
Jest u nas teściowa na przeszkoleniu bo niestety 15 do pracy. Jestem załamana i w dołku głebokim.
Pozdrawiam wszystkie i w miare możliwości będe zaglądała.

reklama
Do góry