reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Kinga- kciuki za tempkę&&&&&&&&&&&&
Diablica, Edyta- witajcie :tak:
u mnie jest chrześniak więc za bardzo nie mam czasu pisać , brzuszek go rozbolał i ma biegunkę podałam mu smekte i czekam na efekty...

Mam nadzieje ze chrzesniaczek poczuje sie lepiej ;-) pamietaj aby dawac mu duzo picia :tak:

reklama
Wiem wiem właśnie robię mu herbatkę i muszę się zabierać za obiadek bo M wróci ,a my w lesie teraz Fafik mówi ,że go już nie boli brzuszek gra sobie w gierki przywiózł ze sobą:tak:

edyta01- maz czuje sie dobrze ale poki co czekamy przelozylismy transfer na lipiec ale kto wie moze na jezszce pozniej , mam juz dosc :(

reklama
edyta, zonqa, przeez prace neistety , do konca czerwca nie moge byc w ciazy bo wtedy moga mnie w kazdej chwili zwolnic.... a od lipca to dostane jeszcze nowa umowe i wtedy nie moga mnie zwolnic w ciazy jak bede a niestety potrzebujemy kase .... wogole to sie tak juz zastanawiam czy nie pruzelozyc tego o dwa lata poki maz nie skonczy studii sama nie wiem co robic mam metlik w glowie :(

Do góry