reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

To widzę że masz podobną sytuację jak ja jakiś miesiąc temu. W sumie młodzi jesteście możecie trochę tę decyzję odwlec;-) no chyba że oboje już bardzo pragniecie to wtedy w pierwszym dogodnym terminie spróbować;-)

Trzymam kciuki by wszystko Wam się ułożyło:tak:

reklama
Joweg no to niefajna macie sytuacje ,ale jesli potrzebujecie kaski itd to ja tez bym przelozyla staranka,bo jednak bedziecie musieli za cos zyc co nie ? / tak wiec lepiej chwile poczekac i wiedziec ze dzidzia bedzie miala wszystko i Wy takze ;-)

Tu nie trafiłaś :-pnie mamy garażu na podwórku stoi wiata:-D

Na zabierało nam się parę gratków które walają sie tu i uwdzie więc trzeba się zmobilizować i to jakoś ogładzić:-p

Ostatnia edycja:
niby tak , bardzo tego pragniemy , nie wiem czy bardziej sie boje o to ze nie bedziemy miec kasy czy sama juz sobie to wmawiam jak maz mowi chce to przekladac bo boje sie porazki , moze i ma racje sama nie wiem.... tak strazsnie sie boje , niby jestem mloda ale kurcze czuej jak sie starzeje..... ze niedlugo moze byc za pozno .... nie wiem sama .....

Było:-D

A ty co masz dziś w planach jakaś wyprawa;-)

Dzisiaj maz na 19ta do pracy wiec planow jako takich nie mam,no i zimno u nas ale sniegu brak wiec nie ma co robic :zawstydzona/y: napewno pogram z chlopakami w karty,i pewnie cos obejrzymy w tv :tak:

Joweg a moze sprobujcie ? Bo z tego co piszesz to maz chce juz dzidziusia ...

Ostatnia edycja:
reklama
edyta01- ja tez bardzo chce , ale tak sie boje bo wiem ze jak sie nie uda to kurcze skad wezmiemy kase na nastepna probe ? najwczesniej to i tak lipiec wypada .... bo napierw remont domu potem przygotowania do in vitro i msuze poczekac na nowa umowe z pracy a dostane na poczatku lipca dopiero....

Do góry