reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Jord- dzięki , nawet nie wiem co mam dziś pisać taka rozbita jestem jakaś.
Diablica- to biedactwo na pewno się spłakało.Fajnie ,że teście zadowoleni z prezentu.

reklama
Kobieta bardzo mi przykro:-(. Trzymaj sie kochana

Kamea wystarczy zrobić fiku miku w łóżeczku i będziesz zaraz miała termin na październik. :-) a powiedz mąż sie wyrobił z remontem do świat?

Diablica ale tu cicho bez ciebie było. Czemu na czerwono nie piszesz? Dobrze ze sie nic gorszego nie stało. Biedna malutka pamięta jeszcze co sie stało?

Jordzik super ze Ci sie w końcu udało odpocząć:-). A dziadzie masz super ze pomaga przy wnusi. U nas dzis zimno szaro i do pupy. Na dwór nie wychodziliśmy

Karola śliczny suwaczek! Bierzesz coś oprócz kwasu foliowego? Ja chyba zacznę witaminy bo mi paznokcie sie łamią.

Ja dzis świruje ale tak delikatnie. Nie mam mdłości i innych atrakcji nie żebym za nimi tęskniła no ale... panikować zaczynam.

Hej Laseczki. Jestem tu nowa :) Mam 29 lat i od 8 m-cy staramy się o bobaska. Niestety póki co efektów brak. Mam nadzieję, ze znajdę tu troszkę wsparcia i poplotkujemy troszkę razem. Obiecuję, ze często będę tu zaglądac i jeśli tylko coś będę mogła podpowiedzieć to chętnie to zrobię :)

Basikb - witaj , w naszej poczekalni , rozgość się wygodnie, ja będę się starała dopiero w 2013roku czekam więc na was wasze efekty testy i całe te emocje , już nie mogę się doczekać.
Bunny-dzięki, tylko bez paniki może Ci już po prostu przechodzą te rewelacje wiecznie to trwać nie będzie :tak:

Witajcie
Mam nadzieję, ze w koncu uda mi się wrócić, moje "kochane" wiedzą jak mi teraz cięzko ponadrabiac więc pewnie wybaczą ale obiecuję, ze nadejdzie czas, ze się ode mnie nie odgonicie.
A więc witam wszystkie staraczki, które przyszły pod moją nieobecność serdecznie
oficjalnie gratuluje BUNNY I KAROLI
Wszystkie ściskam serdecznie

Nasze sukcesy:
Karola- 27 lat, syn 2 latka, termin porodu 10.09.2012
Bunny86- termin porodu: 01.09.2012

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej się da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 28 lat, córka 2 lata, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea- 28 lat, syn 2 lata, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
JustkK- 28 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
kocham_w

Lista uaktualniona

Mnie mniej bo i czasu mniej wmiarę możliwości będę tu zaglądać

Pozdrawiam wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Mam nadzieję, ze w koncu uda mi się wrócić, moje "kochane" wiedzą jak mi teraz cięzko ponadrabiac więc pewnie wybaczą ale obiecuję, ze nadejdzie czas, ze się ode mnie nie odgonicie.
A więc witam wszystkie staraczki, które przyszły pod moją nieobecność serdecznie
oficjalnie gratuluje BUNNY I KAROLI
Wszystkie ściskam serdecznie
hej kochanie:)))) całuje i ściskam
wracaj kiedy tylko bedziesz mogła!:tak: i ucałuj księżniczkę

Do góry