reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

hej jestem ale za chwile znikam młoda śpi więc ja też idę....jutro wraca męzul no bosko....no i jutro wyprawa do teściów.

@ dalej nie ma co jest grane??? nic czekamy

reklama
jestem porannie....a tu nikogo nie było. No nie do pomyślenia hehe...kobitki wyłazić z ukrycia.
chociaż dzień dobry powiedzieć.

Dzień dobry wszystkim i spokojnej niedzieli życzę...

Dzień dobry Diabełku :-D

Wylazłam na chwilę z ukrycia dla Ciebie.
Męża już masz czy jeszcze nie przyjechał?
U mnie jeszcze wszyscy śpia. A ja chyba pobiłam wszelkie rekordy mojego zasięgu snu. Poszłao spać po 21 i obudziłam sie dopiero teraz. Ciąża zrobiła ze mnie śpiocha nie ma co.

oj chciałabym tak pospać bunny mnie młoda ściąga z wyra coraz wcześniej....
męża jeszcze nie ma. Z częstochowy wyjechał dopiero i bedzie ok.16. ale przynajmniej bedzie dziś.
Moje dziecie siedzi w krzesełku i wsuwa kiełbaske z wody z keczupikiem....cała buzia czerwona hehe.

Jak sie czujesz? nie masz porannych mdłości?

Dzień dobry dziewczynki , ja się dziś podniosłam o 9 zjadłam pół jabłuszka i powiem Wam ,że już nawet takiego głodu nie czuję , pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Diablica- a może by tak test ciążowy?
Jord- rozczuliłaś mnie tym opisem małej
Bunny- witaj nasza mamuśko:tak:

nie kobietka już raz miałam podobnie pamiętasz miesiąc temu spóźniał mi sie 4 dni. licze że bedzie podobnie i ta @ przyjdzie....lece obiad szykować...

witam sie porannie ja tak na szybciocha bo jedziemy do miasta zaszczepić młodą a i później gości bedziemy mieć wiec trzeba chawire poogarniać obiad zrobic a i pewnie w mieście troszkę nam zejdzie także
dzień dobry i do zobaczenia
kobietka, Jord, Bunny,Kinga.....cześć wam:cool2:

reklama
Cześć dziewczyny. Ale ruch w interesie. Nadrobic nie potrafię...
Diablica ciekawe, ciekawe co z @;-)
Kobietka jak dietka? U mnie cieżko jak nie wiem co. Trudno mi poradzić sobie z uczuciem głodu. Czym go wytłumić???:szok:
Bunny jak ja Ci zazdroszcze... Moja bratowa zafasolkowała... jej też zazdroszcze... Ach, ech...

Do góry