reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
iui- to inseminacja wprowadzenie spermy do macicy
ivf- to in vitro gdzie jest jedno jajeczko i wiele plemniczkow , ktory pierwszy ten lepszy
icsi- to jedno jajeczko i wprowadzenie pojednyczego plemniczka do jajeczka to jets jak plemniki sa slabe albo jak sie ma ich malo
criotransfer-to transfer z zamrozonych zarodkow :) jest jeszze wiele innych :-):-):-):-):-):-)

Nie no dziewczyny taką produkcje zrobiłyście ,że nie nadążam :-D,ale to fajnie.
Joweg- witaj w naszym gronie:tak:przykro mi ,że macie takie problemy , ja straciłam swoje dziecko na samym początku i teraz bardzo się boję jak to będzie w kolejnej ciąży, przytulam i trzymam za Was kciuki.
Diablica- z listą u mnie wszystko się zgadza :tak:, fajnie ,że w końcu powstanie ,ale się cieszę na te wasze staranka już coraz bliżej:-)
Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna idę doczytać co naskrobałyście.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edyta- co do grupy zamkniętej to tam są głosowania w sprawie zaproszeń.

głosowania tz kto się nadaje a kto nie? yhm..:errr:

ja pisałam pw do diablicy ale nie odpisała mi wiec nie wiem. ale nie wnikam już.
Mi tam nie zależy. Tu mi dobrze z wami :))) no chyba że wam nie odpowiadam to sobie pójdę :]

reklama
Do góry