reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

afi o tych fotelikach już oglądałam reportaż tak to jakaś masakra.
my zdecydowaliśmy sięna recero youngsport 9-36, bo do małaż auta niestety żaden inny nie pasuje, ja do swojego auta chciałabym maxi-cosi tobi

ja też się zastanawiam nad maxi cosi. tylko nie wiem czy pearl, tobi czy priori?

reklama
bylismy dzis 'pomacac' cybexy w 'swiecie dziecka'. dowiedzielismy sie ze model onyx sprowadzaja tylko w wersji black od jakiegos czasu a tapicerke ladniejsza ma jednak wersja szara wiec jesli nie uda sie sprowadzic z niemiec szarego onyxa to bedziemy zastanawiac sie nad modelem topaz albo style. zerknelismy tez na maclarenki i trzy modele nam sie spodobaly: triumph, quest i juicy couture ale ostatni odpada ze wzgledu na cene. maclarenki maja przecudna kolorystyke bo do podstawowej wersji mozna dokupic dwustronna wysciolke w wielu wzorach i kolorach. poza juicy cenowo jak cybexy. bedzie ciezka decyzja podobnie jak przy zakupie pierwszego wozka ;)

nataliak czy te modele maclarenów rozkładają się na płasko? bo z tego, co mi w sklepach sprzedawcy mówili, to tylko xt techno (czy coś takiego) ma rozkładane oparcie... chyba, że te modele, które wymieniałaś są z jeszcze wyższej półki:p powyżej 1000 zł.
My jednak kupujemy peg pergo pliko p3, kolor java lub tropical:) i to już w przyszłym tygodniu:)
A co do cybexów, to w Krakowie ich nie mają na sklepach:/

nie sprawdzalismy jak sie rozkladaja te modele maclarenow a cenowo triumph i quest to 500-600zl. triumph wazy tylko 5kg! idealnie na plasko rozkladaja sie wszystkie cybexy.

My się jutro przesiadamy z gondoli do spacerówki. Szkoda mi moich i El nerwów. Najchętniej to jeździ w foteliku, więcej widzi niż w gondoli, które de facto jest zabudowana. Młoda nie zadowala się już chmurkami czy drzewkami, drze japę na cały regulator. Usilnie podnosi głowę żeby zobaczyć cokolwiek więcej.... Z racji, że w gondoli jest regulacja wysokości, ale lipna przepinam do stelaża spacerówkę. Wolę dać jej ciut wyższą pozycję mniż jak kazdy spacer ma być gehenną dla mnie jak i dla niej. Już mam dość.

my kupujemy parasolke pewnie jakos wiosna, w uzyciu bedzie juz od lata. no ale wiesz, trzeba wczesniej zbadac rynek, o obecnych wozkach tez dobre kilka miesiecy przed zakupami byly dywagacje ;)

reklama
dziewczyny po co wy tak szybko kupujecie "parasolki"? slyszalam ze kupuje sie je dopiero dla dzieci chodzacych. no i foteliki 9-36kg? skoro srednio od 9-mca sa dopiero.

Ja zaczęłam temat o fotelikach 9-36 teraz bo chcę go kupić teraz, bo obecnie mam więcej kasy niż będę miała jak wrócę do pracy :p Przecież to nie znaczy, że już go będę używać :)

Do góry