reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

nataliak no i to był mój pierwszy typ na parasolkę (pisałam o tym tu kiedyś). Nie wiem ale wydaje mi się, że na żywo te wózki nie sa takie ładne. Opinie mają różne w necie. Dużym plusem jest okrycie na nóżki (którego nie ma w cybexach)...Ta firma tez robi te wózki koochi..

reklama
ale co wozkowa?

okazja.....

no i wredna wiolan zrobila mi metlik w glowie... zaczelam sie zastanawiac nad cosatto swift lite supa...

245b4c22c2673d0dc5620605b798d92458625496.jpg
no pięknie... a wczoraj nie mowilaś że wredna jestem:p
i jak po oględzinach???

bylismy w dwoch sklepach ktore mamy w okolicy i w obu cosatto sa niestety tylko na zamowienie. pewnie bedzie jak z emu - obdzwonimy wszystkie sklepy w miescie zeby znalezc jedna sztuke do obejrzenia ;)

ESPIRO OPTIMA 0-25 KG WYSYŁKA 0 ZŁ GRATIS SZOK !!! (1554574995) - Aukcje internetowe Allegro

co myslicie o tym foteliku? ma któraś?
bylismy zdecydowani na Romera ale wczoraj w sklepie przymierzylismy ten fotelik i jest ekstra. Ma wzmocnienia metalowe (Romer tez ma), jest wygodny, szeroki, rozklada sie bardzo mocno wiec wygodny do spania. Do tego ma ten ochraniacxz-wkladke z przodu dla starszego dziecka zeby brzuszka pas naie uciskał.
No co prawda nie ma na iego testów ADAC, ale doskonale wiemy ze testy kosztuja i nie wszystkie foteliki w nich sa....

reklama
ja bym sie nie zdecydowała na fotelik bez testów, nie wiem być może dla wygody psychicznej, to ze firma nie robi testów bo są drogi to dla mnie żadne wytłumaczenie,a wręcz dowód na to ze albo cos nie tak z fotelikiem, albo nie zależy jej na udowodnieniu ze fotelik jest bezpieczny

Do góry