Moj to juz od 4 miesiecy siadal jak sie za cos zlapal i podciagnal, ale nie siedzial jeszcze tak sztywno w tym wieku. A od 6 miesiaca to juz sztywno siedzial, jak stary. I od 6-go miesiaca gondolka odpadala, bo nie bylo mowy, zeby w niej lezal, musial jezdzic na siedzaco i wszystko co sie wkolo dzieje widziec, a nie w daszek, czy niebo sie gapic. Jak poloze do gondoli to on sobie usiadzie i na siedzaco jedzie, a wiec szybko zmienilam na spacerowke. Na szczescie nie mam tu problemu zimy i mrozu. U mnie gondolka to do 6 miesiecy bedzie, a od 6 to juz spacerowka, czyli tak od listopada.
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
O widzę Agata że jednak stanęło na gondoli na początek a nie na samej chuście jak pierwotnie zakładałaś. Z chustą fajnie dla wygody sobie gdzieś wyskoczyć na szybko, bo na długie spacery to chyba bym nie dała rady - a jak już ktoś po cesarce to wogóle chusta odpada bo nie można dźwigać za bardzo.
ruda80
Ja zdecydowałam kupno wózka Jet 3 . Bardzo mi się podoba i ma przestępną cenę . No i najważniejsze,że ma do wpięcia fotelik bo nie będę tachać na 4 piętro gondoli .
madziamadzia
A ja dzisiaj znalazłam wózek w super cenie na Allegro SPORTOWY GABI-3+fotel JESTEM PRODUCENT-k.pompow. (868332729) - Aukcje internetowe Allegro
Mężusiowi też się podoba. Tylko muszę poszukać czy są jakieś opinie o tym wózku w Internecie. Jak będą ok, to pewnie go kupimy
Mężusiowi też się podoba. Tylko muszę poszukać czy są jakieś opinie o tym wózku w Internecie. Jak będą ok, to pewnie go kupimy
ruda80
madziamadzia widzę że też szukasz wózka w przestępnej cenie. Ja już z M zadecydowałam i jutro jedziemy kupić ten wózek co wyżej pisałam.
Madzia fajny z wyglądu ten wózek i ma wszystko czego szukam... ciekawe ja jest w praktyce
ja też nie kieruję się firmą tylko użytecznością, musi być idealny właśnie dla mnie i mojego maleństwa...
i mimo komfortu finansowego chcemy się zmieścić w 2000zł...
narazie nie oglądałam w sklepach bo nie mam czasu... ale od stycznia zaczynam rozglądanie się:-)
ja też nie kieruję się firmą tylko użytecznością, musi być idealny właśnie dla mnie i mojego maleństwa...
i mimo komfortu finansowego chcemy się zmieścić w 2000zł...
narazie nie oglądałam w sklepach bo nie mam czasu... ale od stycznia zaczynam rozglądanie się:-)
N
nataliak
Gość
madziamadzia ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowala zakupu tego wozka... opinii na jego temat nie ma zadnych w sieci. alutka17 pisze ze nie kieruje sie firma ale w przypadku wozkow firma mowi wiele o jakosci. stelaz tego wozka gabi wyglada po prostu przerazajaco... lepiej za ta sama cene kupic dobry uzywany wozek ktory bedzie bezpieczny dla dziecka niz jakis wynalazek firmy 'krzak' ktory rozpadnie sie po krotkim czasie. poza tym fotelik samochodowy... ja mam duzy dystans nawet do fotelikow x-landera bo to produkt zrobiony pod katem wozka. wozek slabej jakosci moze ewentualnie dobrze sluzyc jesli sie nim jezdzi po rownym terenie i przy dobrych warunkach pogodowych. ale fotelik samochodowy musi byc przede wszystkim bezpieczny dla dziecka a za to bezpieczenstwo niestety sie placi. oczywiscie to Wasza decyzja co kupicie...
Nataliak to nie chodzi o to czy firma taka czy siaka ale niestety w przypadku większości znanych firm duzo sie dokłada za etykietkę... a z jakością też bywa róznie... pracuję w branży w której łatwo zauważyć jak tylko logo firmy działa na ludzi... bo ta sama firma produkuje dla paru innych znanych i mniej znanych juz będących dystrybutorem firm.... kupujemy to samo w 3 róznych cenach....
N
nataliak
Gość
oczywiscie zgadzam sie z Toba. niejedna dobra firma potrafi wypuscic kiepski produkt. ale w przypadku wozkow najczesciej te drozsze sa lepsze jakosciowo. a przez jakosc w tym przypadku rozumiem przede wszystkim bezpieczenstwo ale tez i funkcjonalnosc. tez chce wydac jak najmniej na wozek, dlatego nie rzucam sie na te za 2-3tys ale wiem ze 1200-1600zl bede musiala wydac na nowy zeby bylo wszystko ok i zebym mogla go spokojnie potem odsprzedac albo przechowac dla drugiego dziecka bez obaw ze przy dluzszym uzytkowaniu polamie sie stelaz czy odpadna kola ;P nie wykluczam oczywiscie zakupu wozka uzywanego. wybaczcie moze ostra krytyke ale wynalazki typu gabi sa dla mnie przerazajace...
reklama
N
nataliak
Gość
i jeszcze taka drobna ciekawostka wozkowa:
Wózkowe kompendium | bangla.pl - opinie o produktach dla dzieci
Wózkowe kompendium | bangla.pl - opinie o produktach dla dzieci