reklama
a w ogóle to lipa bo my chyba bedziemy zaraz musieli jeszcze 0-13 kg fotelik kupić bo smerf nam z naszego wystaje a na 9-18 jeszcze długo sie nie bedzie nadawał :-(
Chrupcia, a dlaczego Prezes jeszcze długo nie będzie sie nadawał do fotelika 9-18? Mojej Jagodzie tez juz jest ciasno w Maxi Cosi Citi i myslałam, że możemy sie niedługo przerzucic na większy...
Aga, a Maxi Cosi Priori montje sie przodem,czy tyłem do kierunku jazdy?
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
ja sie tez interesuje tym fotelikiem
model priori jest mocowany przodem do kierunku jazdy, opis:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI Priori 9-18kg
ale jest tez model mobi, montowany tyłem, ale dotyczy innego przedziału wagowego
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik MOBI 9-25kg - montowany tyłem do kierunku jazdy
afi - bo nie siedzi. Dzieciaka do takiego jeszcze nie wkładałam ale w sklepie miałam wrażenie, że się utopi w takim 9-25 (raczej taki bedziemy kupowac, nie 9-36 ale zobaczymy)Chrupcia, a dlaczego Prezes jeszcze długo nie będzie sie nadawał do fotelika 9-18? Mojej Jagodzie tez juz jest ciasno w Maxi Cosi Citi i myslałam, że możemy sie niedługo przerzucic na większy...
Maxi Cosi Mobi tez mi sie podoba. No nic, zobaczymy...
afi właśnie przodem, a do mobi isofix jest potrzebny, dlatego u nas odpada..
no właśnie u nas Tomek też już do tej tzw kołyski się nie mieści,, jeszcze jak ma kurtkę to w ogóle rączkami ruszać już nie może
ale póki sam nie siedzi, to chyba nie ma co większego kupować...
no właśnie u nas Tomek też już do tej tzw kołyski się nie mieści,, jeszcze jak ma kurtkę to w ogóle rączkami ruszać już nie może
ale póki sam nie siedzi, to chyba nie ma co większego kupować...
aga, na pewno ? z tego co przeczytałam w opisie aukcji to nie jest potrzebny... :/? FOTELIK MONTOWANY TYLEM MAXI COSI MOBI 9-25 KG (1276394869) - Aukcje internetowe Allegro
aga, na pewno ? z tego co przeczytałam w opisie aukcji to nie jest potrzebny... :/? FOTELIK MONTOWANY TYLEM MAXI COSI MOBI 9-25 KG (1276394869) - Aukcje internetowe Allegro
oj to musiało mi się coś pomylić
lenkaa*
Fanka BB :)
My też mamy już fotelik na styk (do 13 kg), ale do tego siedzącego boję się na razie Jaśka wsadzać, choć niby jest opcja zmiany pozycji na półleżącą, ale dla mnie to mimo wszystko za bardzo siedząca pozycja. Jeszcze przetrzymamy do grudnia/stycznia, jak już powinien pewnie siedzieć. Na razie nie ubieramy Jaśka w żadne kurtki i kombinezony do fotelika, bo wtedy się wścieka, że mu ciasno ( i sie nie dziwię) - w aucie jest ogrzewanie, a zanim się rozgrzeje, czy na doniesienie do auta to będziemy Jaśka owijać grubym kocem i tyle. Z resztą to nawet wygodniejsze jak sie włącza w aucie ogrzewania, bo po 10 min jest gorąco i ja sama się rozbieram z kurtki, a z kombinezonem dziecka ciężko by było walczyć.
reklama