No, widac, widac, ze w bardzo dobrym stanie , jak nowy jest, nawet kola jak nowe, nigdziej zadnych zabrudzen na gondolce, przynajmniej na zdjeciu. Fajny ma kolorek i ten pasek odblaskowy i wogole prezentuje sie bardzo ladnie.
reklama
matka_polki
Zaciekawiona BB
Miło, że są jeszcze tacy bezinteresowni ludzie
Majowa_Mama
Fanka BB :)
A oto bryczka naszego maluszka. Dostałam go od znajomej bo ona już nie używa:-). Chyba się jej nigdy za to nie odwdzięczę.
Kolorki bardzo podobne do mojej bryki Śliczny!!
Kachn@
Zaangażowana w BB
witam Was wszystkie serdecznie ;-)
mam prośbę możecie polecić jakiś fajny ale przede wszystkim LEKKI wózek wielofunkcyjny .... problem polega na tym że mieszkam na 4 piętrze bez windy ... a po wypadku 2 lata temu mam kłopoty z kręgosłupem :-( więc wózek który zakupię musi być lekki ....
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam wszystkie oczekujące i te już cieszące się pociechami
mam prośbę możecie polecić jakiś fajny ale przede wszystkim LEKKI wózek wielofunkcyjny .... problem polega na tym że mieszkam na 4 piętrze bez windy ... a po wypadku 2 lata temu mam kłopoty z kręgosłupem :-( więc wózek który zakupię musi być lekki ....
z góry dzięki za pomoc
witam Was wszystkie serdecznie ;-)
z góry dzięki za pomoc
to chyba jeden z lżejszych kompaktowych wózków, o jakich była mowa na forum
http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu
N
nataliak
Gość
z góry dzięki za pomoc
delti emu (za kilka dni bede mogla napisac jak sie prowadzi z dzieckiem i w terenie a nie pusty po mieszkaniu )
jane slalom albo nomad
bugaboo
Kachn@
Zaangażowana w BB
dzięki dziewczyny za pomoc ;-)
ja jeszcze znalazłam taki co o nim sądzicie ????
TREECO, BARDZO LEKKI , 4-FUNKC. Z FOTELIKIEM -10KG (1019325800) - Aukcje internetowe Allegro (opcja czarno - biała)
lub
TREECO, BARDZO LEKKI , 4-FUNKC. Z FOTELIKIEM -10KG (1016420864) - Aukcje internetowe Allegro (opcja czerwono - czarna)
no i muszę przyznać że cena atrakcyjna ....
ja jeszcze znalazłam taki co o nim sądzicie ????
TREECO, BARDZO LEKKI , 4-FUNKC. Z FOTELIKIEM -10KG (1019325800) - Aukcje internetowe Allegro (opcja czarno - biała)
lub
TREECO, BARDZO LEKKI , 4-FUNKC. Z FOTELIKIEM -10KG (1016420864) - Aukcje internetowe Allegro (opcja czerwono - czarna)
no i muszę przyznać że cena atrakcyjna ....
reklama
Kachn@
Zaangażowana w BB
jeszcze znalazłam taki :
1733 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY SPRINT X + FOTELIK RATY (1030107696) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z Was ma jeden z tych wózków i podzieliłaby się opinią ???
1733 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY SPRINT X + FOTELIK RATY (1030107696) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z Was ma jeden z tych wózków i podzieliłaby się opinią ???