reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

No, widac, widac, ze w bardzo dobrym stanie , jak nowy jest, nawet kola jak nowe, nigdziej zadnych zabrudzen na gondolce, przynajmniej na zdjeciu. Fajny ma kolorek i ten pasek odblaskowy i wogole prezentuje sie bardzo ladnie.

reklama
Wózeczek śliczny. Nic tylko się cieszyć z takich znajomych. Ludzie w tych czasach są bardzo pazerni i wszystko przeliczają na złotówki...

witam Was wszystkie serdecznie ;-)

mam prośbę możecie polecić jakiś fajny ale przede wszystkim LEKKI wózek wielofunkcyjny .... problem polega na tym że mieszkam na 4 piętrze bez windy ... a po wypadku 2 lata temu mam kłopoty z kręgosłupem :-( więc wózek który zakupię musi być lekki ....
z góry dzięki za pomoc

pozdrawiam wszystkie oczekujące i te już cieszące się pociechami

witam Was wszystkie serdecznie ;-)

mam prośbę możecie polecić jakiś fajny ale przede wszystkim LEKKI wózek wielofunkcyjny .... problem polega na tym że mieszkam na 4 piętrze bez windy ... a po wypadku 2 lata temu mam kłopoty z kręgosłupem :-( więc wózek który zakupię musi być lekki ....
z góry dzięki za pomoc

pozdrawiam wszystkie oczekujące i te już cieszące się pociechami

to chyba jeden z lżejszych kompaktowych wózków, o jakich była mowa na forum :)

http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu

z góry dzięki za pomoc

delti emu (za kilka dni bede mogla napisac jak sie prowadzi z dzieckiem i w terenie a nie pusty po mieszkaniu ;))
jane slalom albo nomad
bugaboo

reklama
Do góry