reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Nie, najwyżej 2 tygodnie! Ja po tygodniu mogłam już siadać :) Nie martw się, nie będzie źle :) Moja przyjaciółka urodziła w zeszłym tygodniu i w sumie bardziej narzeka na hemoroidy, niż na nacięcie krocza.. A chodzić trzeba, bo szybciej się dochodzi do siebie, więc spacerki są akurat wskazane :)

reklama
Nie, najwyżej 2 tygodnie! Ja po tygodniu mogłam już siadać :) Nie martw się, nie będzie źle :) Moja przyjaciółka urodziła w zeszłym tygodniu i w sumie bardziej narzeka na hemoroidy, niż na nacięcie krocza.. A chodzić trzeba, bo szybciej się dochodzi do siebie, więc spacerki są akurat wskazane :)

O Boszz, nie wiem co gorsze, nacięcie czy hemoroidy...:szok::szok::szok:

ale prosze tu o wozkach a nie o hemoroidach ;)
to taka mała dygresja była! Generalnie ciąża i poród to duży wysiłek - organizm musi się później kilka miesięcy regenerować... Ani nacięcie, ani hemoroidy nie są przyjemne (miałam obie...). Ale wszystko mija, tylko czasu potrzeba.
Podobno hemoroidy też powstają w wyniku siedzącego trybu życia! A więc na spacerki Dziewczyny :)
A wracając do wózków - nasz symbio nadal się dobrze sprawdza - jeszcze nic nie odpadło, jak się tu jedna koleżanka martwiła.

A oto bryczka naszego maluszka. Dostałam go od znajomej bo ona już nie używa:-). Chyba się jej nigdy za to nie odwdzięczę.

Uploaded with ImageShack.us

reklama
No właśnie myślałam że mi go odsprzeda ale ona powiedziała, że da mi za darmo bo u niej i tak tylko miejsce zajmuje. A używała go tylko 4 miesiące więc praktycznie nowy jest.

Do góry