matka_polki
Zaciekawiona BB
matka-polki, popieram - nie ma sie co przejmowac, ja z kolei kiedys zostalam posadzona na innym forum o reklamowanie bobovity, bo napisalam, ze po gerberze moze dziecko zmienia kolor na pomaranczowy :-))) w ogole to nie wiem, po ca sa watki o rozych rzeczach- wozkach, fotelikach, itp - ktore maja niby sluzyc wymianie pogladow i doswiadczen, a potem jak cos czlowiek napisze- to zaraz ze reklama. No tak, reklama, moim zdaniem o to chodzi, zeby komus polecic produkt, z ktorego sie jest zadowolonym, a odradzic badziewie, zeby sie inni nie nacieli. Nie bojmy sie nazywac rzeczy po imieniu i udawac, ze niczego nie reklamujemy. Otoz reklamujemy - albo odradzamy - jako zadowoleni lub nie UZYTKOWNICY roznych rzeczy. I nie ma sie co na to oburzac.
Zgadzam sie w 100% z Tobą! A wiesz, że moje dziecko tez ma pomaranczowy nosek po gerberkach? Myślałam, że to normalne, ale kurcze, moze cos tam dodaja niefajnego? Wczesniej sie nad tym wcale nie zastanawialam, ale teraz... Jemy tez bobovite i nic sie nie dzieje.