O, Agate, te są ładne! Ten pierwszy jest czarny i faktycznie ładny, no ale na paseczek, nie jest kompletnie czarny. Myślę też że inaczej wgląda spacerówka a inaczej głęboki wózek, pewnie o taki chodziło Magdzie skoro porównała go do trumienki.
reklama
N
nataliak
Gość
akcenty na wozkach zgodne z plcia sa fajne (w przypadku limitowanej kolekcji x-landerow 2009 nawet roz i blekit wygladaja cudnie - X-LANDER - Limited Edition) ale my na pewno kupimy taki ktory bedzie sie nadawal zarowno dla dziewczynki jak i dla chlopca bo nie wykluczamy kolejnego dziecka. wizualnie najbardziej podobaja mi sie wozki z czarnym stelazem (ktorych jest niestety niewiele) i reszta w odcieniach fioletu. numerem jeden jest w tym wypadku chipolino gemma ktory byl juz tu na forum prezentowany ale niestety brak o nim opinii wiec uwazam ze nie warto ryzykowac. ale jest przesliczny - http://www.babyaruhaz.hu/kep/unas_880982.jpg
z dwoch wybranych modeli czyli x-lander xa i jedo fyn 4 wybierzemy finalnie ten ktoremu latwiej bedzie zalozyc gondole na stelaz. po rozmowie z oleska na spotkaniu w lodzi wiem juz ze w x-landerze gondolke zaklada sie latwo i w ogole wozek jest niezniszczalny, dobry na kazde warunki, jak czolg w sklepie przetestuje jeszcze jedo fyn 4 i na tej podstawie podejmiemy decyzje. nie wiem czy uda nam sie zmienic mieszkanie do narodzin dziecka bo jesli nie to wlasnie ta kwestia jest wazna dla nas gdyz mieszkamy na drugim pietrze bez windy i bede musiala znosic sama wozek. wpadlam wiec na pomysl ze bede nosic osobno gondole i stelaz wiec wozek musi byc na tyle funkcjonalny zebym mogla szybko i bezpiecznie zdjac/zalozyc gondolke z dzieckiem w srodku.
jesli chodzi o kolory to jedo najbardziej spodobal nam sie w wersji czarnej z dodatkami a x-lander czarny z grafitem, zielenia lub czerwienia. przemawiaja do mnie te najciemniejsze, wygladaja jakos tak... elegancko?
z dwoch wybranych modeli czyli x-lander xa i jedo fyn 4 wybierzemy finalnie ten ktoremu latwiej bedzie zalozyc gondole na stelaz. po rozmowie z oleska na spotkaniu w lodzi wiem juz ze w x-landerze gondolke zaklada sie latwo i w ogole wozek jest niezniszczalny, dobry na kazde warunki, jak czolg w sklepie przetestuje jeszcze jedo fyn 4 i na tej podstawie podejmiemy decyzje. nie wiem czy uda nam sie zmienic mieszkanie do narodzin dziecka bo jesli nie to wlasnie ta kwestia jest wazna dla nas gdyz mieszkamy na drugim pietrze bez windy i bede musiala znosic sama wozek. wpadlam wiec na pomysl ze bede nosic osobno gondole i stelaz wiec wozek musi byc na tyle funkcjonalny zebym mogla szybko i bezpiecznie zdjac/zalozyc gondolke z dzieckiem w srodku.
jesli chodzi o kolory to jedo najbardziej spodobal nam sie w wersji czarnej z dodatkami a x-lander czarny z grafitem, zielenia lub czerwienia. przemawiaja do mnie te najciemniejsze, wygladaja jakos tak... elegancko?
magda102
Fanka BB :)
Tak mi chodziło o wózek głęboki, w którym przewożony był maluszek. I taki mi wyglądem przypominał trumienkę. A dlatego, że cały był czarny: i gondola i buda, do tego całkowicie czarna plandeka, bez żadnych dodatków. Nawet nie wiem w jakim śpiworku był ten maluszek, bo zapakowany w tę czerń po same zęby - oczywiście zębów to dziecko nie miałoMyślę też że inaczej wgląda spacerówka a inaczej głęboki wózek, pewnie o taki chodziło Magdzie skoro porównała go do trumienki.
Też jestem za kolorami niebrudzącymi, ciemniejszymi. Ale... nie całkowicie czarny, gdzie jedynym jasnym dodatkiem jest rama i szprychy w kołach.
Mój syn woził się granatowym wózkiem z dodatkiem szarości (raczej takiej stali), póżniej bordo z czernią i granatem, a na końcu sama spacerówka granatowa. Teraz wózek też będzie raczej w stonowanych niebrudzących kolorach, jakich jeszcze nie wiem zobaczymy co nam powie USG ;-) No bo przecież wózka nie kupuje się na jeden sezon, a kolejna sprawa to jednak wolałabym by ten wózek miał w sobie odrobinę "radości", co nie znaczy, że będzie "oczojebny"
awru
widocznie można i prawdopodobnie to był wymarzony i wyszukany wózek przez tę mamę więc ja bym się powstrzymała od tego typu opinii..... zlinczujcie mnie, ale jak można kupić czarny wózek?? Zupełnie czarny, bez żadnych dodatków, okropieństwo. Jedyne moje skojarzenie to taki wózek wygląda jak trumienka na kółkach, smutny i ponury. Co myślicie?
wiesz, to co dla jednego jest obleśne i nie do zniesienia, dla drugiego jest wyznacznikiem zupełnie czegoś innego.. osobiście uważam, że czarne wózki są bardzo eleganckie i naprawdę nie widzę siebie prowadzącą wózek pełen kwiatków, ciapków i innych kolorowych udziwnień
co to czarnych wózków, to nie mam nic przeciwko, ale ja bym takiego nie kupiła, tym bardziej, że rodzimy, jak bedzie ciepło.
ale np. nie podobają mi się w takich żarówiastych kolorach, albo takie w pełno kółek czy coś...
mi się podoba taki czerowny x-lander
ale np. nie podobają mi się w takich żarówiastych kolorach, albo takie w pełno kółek czy coś...
mi się podoba taki czerowny x-lander
O, Agate, te są ładne! Ten pierwszy jest czarny i faktycznie ładny, no ale na paseczek, nie jest kompletnie czarny. Myślę też że inaczej wgląda spacerówka a inaczej głęboki wózek, pewnie o taki chodziło Magdzie skoro porównała go do trumienki.
On rozklada sie na plasko i do niego dokupuje sie gondolke z maclarena i wtedy jest i gondolka i spacerowka, na potem. To do czarnego gondolka pewnie tez czarna, bo inna to nawet nie pasuje. Gondolka czarna rzeczywiscie moze wygladac trumnowato. Ja wozki czarne co widzialam, to chyba raczej byly spacerowki. Fakt, ze ciemne kolory wygladaja tak bardziej elegancko. Nataliak fiolet mi sie tez bardziej z dziewczynka kojarzy, ale wozek jest ladny.
Mi z Maclarena, z takich kolorow neutralnych i dla chlopaka i dla dziewczynki, podoba jeszcze ciemny braz z zielenia. I jeszcze ciemny grafit z czerwienia lub czarny z czerwienia, ale z tych kolorow z czerwienia widzialam tylko questy, ktore nie rozkladaja sie zupelnie na plasko, a wiec nie nadaja sie do gondolki.
magda102
awru ja też siebie nie widzę z wózkiem tak wzorzystym, że aż się w oczach pierniczy. Tak samo z totalnie czarnym. Rozumiem, każdy ma swój gust, ok.widocznie można i prawdopodobnie to był wymarzony i wyszukany wózek przez tę mamę więc ja bym się powstrzymała od tego typu opinii..
wiesz, to co dla jednego jest obleśne i nie do zniesienia, dla drugiego jest wyznacznikiem zupełnie czegoś innego.. osobiście uważam, że czarne wózki są bardzo eleganckie i naprawdę nie widzę siebie prowadzącą wózek pełen kwiatków, ciapków i innych kolorowych udziwnień
Jednak wg mnie jak już czarny to z jakimiś dodatkami, nawet subtelnymi, z czymkolwiek nawet z czerwonymi lamówkami. Bo ten wózek, który widziałam miał naprawdę wszystko czarne i wyglądał naprawdę baaaardzo smutno.
Co do czarnych wózków, to nie mogę powiedzieć że mi się nie podobają- sama patrzyłam na Maxi Cosi Murę czarno- szarą, albo czekoladową, ale od razu pomyślałam że pewnie od razu zostanie obczepiona jakimiś pałąkami z zabawkami, więc będzie wesolutko;-) Ale ja też jestem zwolenniczką stonowanych kolorów, a nie kolorystycznej sraczki... I, tak jak Nataliak, najchętniej kupiłabym jakiś fiolet, ale niestety, z tych wózków, które chciałabym kupić, fioletu brak...
aldonta
JESLKI CHODZI O CZARNE WÓZKI TO ZERKNIJCIE NA IMPLAST BOLDER......JEST CZARNY NA CZARNYM STELARZU LUD METALOWYM I BIAŁO CZARNY......strona firmowa otwiera się z koszmarną reklamą.....może komus uda sie ja zamknąć....
reklama
N
nataliak
Gość
JESLKI CHODZI O CZARNE WÓZKI TO ZERKNIJCIE NA IMPLAST BOLDER......JEST CZARNY NA CZARNYM STELARZU LUD METALOWYM I BIAŁO CZARNY......strona firmowa otwiera się z koszmarną reklamą.....może komus uda sie ja zamknąć....
a to akurat nie sa wozki dobre jakosciowo. poczytalam troche opinii bo maja w ofercie ciekawa kolorystyke i przystepne ceny ale niestety jest sporo narzekan na ta firme.