reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - LIPCOWA GIEŁDA

Aniołku, a jak bym chciała sama wymyślić literki i ew. jakieś wzorki to w jakim formacie najlepiej Tobie wysłać?? w PSie??

reklama
aniołek - skonczyla mi sie licencja na corela :/ ale coś wykombinuję :) jeszcze mamy dużo czasu..

odpisałam Ci na priv w spr. Twojego pytania

hej mamuski dzis wybieram sie wycinac literki mialam zapierdziel w sr i czw. i dzis znalazlam chwile
wiec ponawiam pytanie
czy sa juz jakies chetne na literki???? ja juz wiem ze bedzie MATEUSZEK :)))
czekam na odp. priv lub mail
wyciac zawsze mozna co do kolorow mozemy pozniej obgadac

Aniołek - tak jak pisałam na głownym, nie wiem czy nie zaginie mój post... :) Ja zlecę dopiero pon-wtorek.. dziś wieczorem się dowiem... w weekend postaram się zrobić projekt... poza literkami chcę jeszcze coś... nie wiem... ptaszka, kwiatek :) chyba, że okaże się - samochodzik :p

reklama
hej mamki
jakis czas temu bylam na zakupach z mezem i jak to bywa z mezami szybko szybko.... wrr ;/
i kupilam za maly stanik i gacie.... nawet przymierzyc zapomnialam....

wiec mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D

gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł

Do góry