reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Ostatnia edycja:
Spodnie (11)  86cm.jpg86cmSpodnie (12) 74cm.jpg74cmSpodnie (13)  70-74cm.jpg70-74cmSpodnie 80cm.jpg80cm

Sukienki i nie tylko
Spódniczka i kamizelka (1)  92cm ale jest na 80cm.jpgSpódniczka mini 92cm na metce ale jest mniejsza jakieś 80cm maSpódniczka i kamizelka (2)  98cm ale jest na 86cm.jpgKamizelka 98cm na metce,Amelka ma 94cm wzrostu i już w nią nie wchodzi, jest zaniżona, myślę że na jakieś 80-86cmSukieneczki (1)  80cm.jpgSuknia balowa 80cmSukieneczki (10)  74cm.jpg74cmSukieneczki (11) 74cm, ale jest troszkę większa.jpg74cm na metce ale jest trochę większa, jakieś 80cmSukieneczki (12)  Malutka na teraz.jpgMalutka dla waszych dziewczynek na teraz

MILVA Kochana no bo przecież ja mam starszą 3latkę Amelkę. A maluszek Kacperek, trzeba wyprzedać:-D by było na ciuszki dla malucha:rofl2:

Sukieneczki (13)  Na metce 12M ale mniejsza jest. Na jakieś 9M..jpgNa metce 12M ale jest mniejsza na jakieś 6-9M. (Na fotce mogą być widoczne plamy, ale właśnie się pierze)Sukieneczki (14)  80CM.jpg80cmSukieneczki (15)  12M.jpg12MSukieneczki (16)  80cm.jpg80cmSukieneczki (17) 6-9M.jpg6-9MSukieneczki (18)  80cm.jpg74-80cm

VIOLET chodzi Ci o ten niebieski??? Może u Ciebie widać jak fioletowy???? Właśnie na metce jest rozmiar 3 Amelka nosiła jak miała dwa lata miała wtedy wzrostu 82cm, teraz ma 94 i już jest za mały. Jeśli chcesz to pomierzę centymetrem co i jak. Wyślę Ci cenę na pw.

A albo ten różowo fioletowy, złapałam że bardziej o ten chodzi, no a ten na metce ma 86cm i Melcia jeszcze na jesień w nim chodziła,choć przez lato urosła 8cm. .

A Mariczka ile ma wzrostu??

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana pomierzę ale jak Kacpi uśnie ok??? Bo teraz pisze z mamą a raczej już żywi się.. Jak góra 82 to myślę, że ok będzie ale napiszę za jakiś czas.

Do góry