reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

IMG_3610.jpg
komplecik bluza zara 9-12mc ogrodniczki LOGG 9-12mc ...cena 25zł

Załączniki

• IMG_3605.jpg
    IMG_3605.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Jakieś dwa miesiące temu czytałam na ogólnym o tym że nie macie wyprawki i z kasa ciężko.
Niestety do dziś nie miałam czasu zamieścić tego na forum.
Jeśli jest jeszcze jakaś dziewczyna potrzebująca, chętnie oddam kilka ciepłych rzeczy od 0-6m
Niestety są to rzeczy używane :( ale wyprane i w stanie idealnym.
Posiadam tez kilka butelek avent, które dostałam na szkole rodzenia w ramach promocji.
Zamieszczę tylko grube kombinezony, ale jeśli potrzebujecie spodnie, bluzy itd to oczywiście dorzucę do przesyłki. Proszę tylko napisać, nie wstydzić się, i bez obaw, gwarantuje dyskrecje.

MArks&spencer.jpgmothercare.jpgnext.jpgnext butki.jpgnext sukienka.jpgmothercare.jpgdisney george.jpgh&m.jpg

Ostatnia edycja:
Autostopowiczko, to bardzo miły gest z Twojej strony! :) Mam nadzieję, że któraś z dziewczyn skorzysta, ale jednocześnie wierzę też, że Ty sama nie potrzebujesz tych rzeczy wyłącznie dlatego, że masz już kompletną wyprawkę, a nie z innego powodu...

Dziewczynki mam do sprzedania kilka rzeczy dla niuni,u mnie bedzie chłopak wiec niestety:-(Sa to rzeczy nowe dostalam je w paczce z USA do tego , żurawinka amerykanska:tak: 1360g , olej niecały litr oraz orzeszki Pistacjowe 1360g ,niestety z powodu cukrzycy nie moge tego jesc choc bardzo lubie a szkoda zeby sie zmarnowalo:tak:

Jesli chodzi o śpioszki
to sa od 3-6 m
czapeczka-niedrapki-buciki 0-3m
smoczki-firmy nieznanej:confused:
czapeczka-0-3m
6 par skarpetek -0-3m
Kocyk -gruby dobrej jakosci
Narzutka "a'la kocyk -duza" polarowa delikatna w dotyku wymiary moge przeslac dla zainteresowanych
Talerzyk widelczyk łyżeczka:-)(plastikowe)

Uwaga - rzeczy nie chce rozdzielac,wolalbym wyslac jedna paczka do jednej osoby.Pomyslalam o was kochane , ale jesli nie jestescie zainteresowane wystawie na allegro czekam , na wasze oferty oraz pytania na PW
Buzka

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

ZGODNIE Z USTALENIAMI REGULAMINU FORUM BABYBOOM ORAZ ZGODNIE Z ŻYCZENIEM GRUDNIOWYCH MAM 2011, PRZYPOMINAM GOŚCIOM ODWIEDZAJĄCYM NASZE PODFORUM:

Wyciąg z Regulaminu forum:

"
Na forum Babyboom - BabyBoom istnieje możliwość umieszczania treści reklamowych, ale tylko w działach do tego wyznaczonych. W pozostałych działach, wszelkie działania reklamowe, są zakazane. Osoby naruszające ostrzegamy, że umieszczenie reklam poza działami do tego wyznaczonymi będzie traktowane jako płatny przekaz reklamowy i obciążone kosztami wg. stawek portalu . Niezastosowanie się do tego ograniczenia dodatkowo może spowodować wysłanie ostrzeżenia, usunięcie posta oraz zbanowanie konta.

Redakcja w osobie Administratorów i Moderatorów ma prawo do nadawania ostrzeżeń, banowania i usuwania kont bez wcześniejszego powiadomienia, użytkownikom którzy łamią regulamin."

Całość regulaminu można przeczytać tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/tos.php

Grudniówkowa giełda z założenia ma służyć wymianie POMIĘDZY GRUDNIOWYMI MAMAMI 2011 i z tego względu UPRZEJMIE PROSIMY O USZANOWANIE NASZEJ WSPÓLNEJ DECYZJI przez odwiedzających nas Gości i nie pozostawianie prywatnych ogłoszeń w żadnym wątku grudniówkowego podforum.

Ostatnia edycja:

Załączniki

• IMG_9528.jpg
    IMG_9528.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_9511.jpg
    IMG_9511.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_9501.jpg
    IMG_9501.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_9500.jpg
    IMG_9500.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_9527.jpg
    IMG_9527.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_9526.jpg
    IMG_9526.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_9506.jpg
    IMG_9506.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_9514.jpg
    IMG_9514.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_9515.jpg
    IMG_9515.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_9508.jpg
    IMG_9508.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny mam do sprzedania ciuszki po Nicole rozmiar około 98 - 110. Zainteresowana któraś? Jeśli tok to wrzucę zdjęcie...

reklama
Do góry