reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
IMG_6302.jpgIMG_6307.jpgIMG_8460.jpgIMG_8462.jpgIMG_8466.jpgIMG_8473.jpgIMG_8484.jpgIMG_8488.jpgIMG_9327.jpg

pytajcie jak ktoś chętny:)

Kota czerwone spodnie, niebieska bluzka zara i jak Violett zrezygnuje to spodnie eco-skóra :-)

Izi ta biała kurteczka- jaki rozm? Cena? Jakies wymiary?

O! Co się tu wyrabia ;[ pod moją nieobecność, Kota nie ma i MYSZY buszują. Ciuchy świetne, szkoda, że spłukana jestem ale jak coś zarobię jeszcze na swoich ubraniach z chęcią ;P przygarnę parę rzeczy! Pasuje mi taka wymiana na naszym forum, "szafowo" się tu robi.

Kota - biorę żakiet - spadłaś mi z nieba :) bo za 130 mnie nie stać ;p a potrzebuję na święta :) podaj na priv nr konta i ile kasy z przesyłką :D

A ja mam z metką ocieplacz dla dziewczynki - kupiłąm w promocji na 12m rozmiar z nadzieją że będzie na wiosnę, ale już teraz jest dobry, tylko że Kalina to duża dziewczynka, może ktoś chce? cena- 20zł

29112012873.jpg29112012874.jpg

KOTA rezerwuję niebieskie spodnie, jutro jak znajdę centymetr to się zmierzę i dam znać co i jak dokładnie. ok???

reklama
Violett body rozmiar M/L(ale są małe,dostałam na urodziny i niestety są za małe:( ) cena 25zł

Inka marynarka ZARA rozmiar L(ale na milion nie jest L bo ja w nią nie chodzę) stan bdb cena 35zł

Wymiarki dla zainteresowanych jutro;)

Do góry