reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

reklama
Witam,

Szukam mam, które mają dzieci w wieku od 3 do 24 miesięcy chętnych do krótkiej internetowej ankiety dotyczącej mleka i żywności, które je dziecko.
Każdej osobie w zamian za ankietę wręczam jako upominek czekoladę.

Osoby chętne do takiej ankiety proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną.

Witajcie !

Mam taką nietypową prośbe do mam mieszkających w Krakowie a najlepiej w okolicy Prądnika Białego /Krowodrzy poszukuje duzych szyszek a w okolicy tylko takie "pyrdki" małe.Może macie cos koło swojego domu albo wiecie gdzie można je zdobyć ? Będe bardzo wdzięczna

BUZIACZKI dla Was ;)

Dziewczyny, szukam niani do opieki nad swoją córeczką. Od grudnia, najpóźniej od stycznia. Na 5-8 godzin dziennie. Jeśli któraś z Was oddaje swoją pociechę do przedszkola od stycznia, a teraz dzieckiem opiekuje się niania - to chętnie ją 'przejmę' :)
Mam duże obawy związane z wpuszczeniem zupełnie obcej osoby do domu i powierzenie jej swojego szkrabka, bo moja siostra miała opiekunkę, która po pół roku ich okradła :/ Wszystko było fajnie, dziewczyna była miła, dopóki nie urwała kontaktu, a po kilku dniach okazało się, że z domu zniknęło parę 'drobiazgów' - biżuteria i pieniądze ukryte w jakimś tajnym miejscu... Niestety nikt z moich znajomych nie ma w tym okresie nikogo do polecenia, bo dzieci albo są już w przedszkolu albo właśnie mają nianię od niedługiego czasu.. Dlatego pomyślałam, że może tutaj ktoś mi kogoś poleci? Jeśli nie to zostają mi poszukiwania w Internecie..

Witam,
chciałabym podzielić się informacją na temat możliwości wykonania bezpłatnie, przez cenionych specjalistów echa serca płodu.

Dnia 19 i 20 listopada br. w Nowohuckim Centrum Kultury odbędzie się Konferencja dla ginekologów, podczas której odbywać się będą warsztaty echa serca płodu dla lekarzy, w których możemy wziąć udział jako tzw. "modelka", my jako przyszła mama korzystamy z wnikliwego badania i porady, są nam przekazywane wyniki badania, a lekarze mogą mieć dostęp do serduszka dzidziusia.

Wszystkie informacje można uzyskać pod numerem 663 430 279, zostało jeszcze kilka wolnych terminów.
Informacje o konferencji można podejrzeć na stronie Medycyny Praktycznej http://www.mp.pl/gip2010/

Kobieta w terminie odbywania się konferencji powinna być między 18-30 tygodniem ciąży.

Pozdrawiam ;-)

Zapraszamy do nowo powstającego klubu malucha” Kącik Tygryska”. Klub będzie się znajdował przy ulicy św Sebastiana w Krakowie. Świadczymy opiekę nad dziećmi w wieku od 4 miesięcy do 3 lat. Otwarcie - 1 grudnia!!! Zapisy już trwają!!! Zainteresowanych proszę o kontakt Tel. 516366477

Poszukujemy 1 miesięcznego dzidziusia do filmu realizowanego w Krakowie.
Chłopiec lub dziewczynka musi mieć +/- jeden miesiąc 15 listopada. Atrakcyjna stawka! Kilka dni zdjęciowych.
Zainteresowanych rodziców proszę o przesłanie aktualnego zdjęcia dziecka i numeru telefonu - m.lokaj@stars-impresariat.pl

reklama
Do góry