reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

Serdecznie zapraszamy na warsztaty pierwszej pomocy niemowlętom i dzieciom, które odbędą się 12.06.2010 w Akademii Radosnej Mamy w godzinach 9.00-14.00. Warsztaty polecamy rodzicom, opiekunkom dziecięcym, nianiom oraz wszytskim tym, którzy chcą zdobyć wiedzę i umiejętności praktyczne jak radzić sobie w sytuacjach zagrożenia życia. Zajęcia poprowadzi Pan Krystian Gruba, instruktor ITLS, kierownik Zespołu Pogotowia Ratunkowego w Krakowie. Zapewniamy przerwę kawową oraz materiały szkoleniowe. Po warsztatach, każdy otrzyma certyfikat ukończenia kursu pierwszej pomocy.
Szczegóły pod numerem 502-375-959.

Zapraszamy również na pozostałe zajęcia w Akademii Radosnej Mamy.

www.mamszkola.pl

Ostatnia edycja:
reklama
BAJKOWY DZIEŃ DZIECKA
12.06.2010 godz 15.00

Jeśli wasze dzieci lubią bajki i pragną przeżyć bajkową przygodę, zapraszamy Państwa wraz z dziećmi od 4 – 6 lat do Akademii Malucha "Słoneczny Kąt". Tam nasi Animatorzy przeniosą Wasze dzieci w magiczny świat baśni, gdzie rozwiązując bajkowe zagadki i wykonując różnorodne zadania pomogą bajkowym bohaterom wrócić do swoich domów.

Proponujemy Państwu dwugodzinną zabawę, która będzie swego rodzaju grą pełną przygód i niespodzianek gdzie przeplatać się będą: zagadki, konkursy, pląsy, tańce, zabawy plastyczne, ruchowe i umysłowe.
Nasz bajkowy dzień dziecka to fantastyczna forma spędzenia wolnego czasu, gdzie każdy z uczestników otrzyma na pożegnanie drobny upominek .

Koszt udziału w zabawie to 15zl (płatne na miejscu)

W związku z tym, że ilość miejsc jest ograniczona, prosimy o rezerwację miejsc do dnia 10.06.10. pod numerem 530 775 118

www.slonecznykat.edu.pl

Serdecznie Zapraszamy

witam ! :]

Mam do sprzedania jak w temacie.. około 120 szt ubranek dla dziewczynki głownie z h&m i lindexa..reszta firmy duńskie i angielskie jak name it, minymo, next, cheroke..etc.
Ubranka w stanie idealnym, bardzo dobrym i niektóre w dobrym..
Dla chlopca natomiast około 30 szt. również wiodąca marka to h&m..i lindex
Ubranka są po miokm synku i soiostrzenicy wyprane i wyprasowane
Odbiór osobisty w krakowie (możliwość wczesniejszego oglądniecia ciuszków na kurdwanowie..)
ZAPRASZAM:]
salo-mea
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Witam wszystkie mamy:-)
w październiku tego roku przeprowadzam sie wraz z rodzinka do Krakowa a dokładnie bedziemy mieszkac na ulicy Cieslewskiego jest to wojskowe osiedle i w związku z tym mam pytanko i ogromna prosbe a chodzi mi konkretnie o najbliższe przedszkola publiczne i prywatne w okolicy osiedla, aby któraś z mam podała mi namiary na te przedszkola byłabym bardzo wdzięczna.
z gory dziekuje i czekam na odpowiedzi

Dziewczyny - potrzebuję mieszkania w Krakowie do wynajęcia od lipca - sierpnia na 1 rok
może być gdziekolwiek (ale potrzebuję dobry dojazd do zakopianki )
mój brat dostał tam prace i musi się przeprowadzic
firma mu daje 2000 na mieszkanie, więc za taką cenę łącznie z rachunkami może wynająć
jest sam, więc wystarczy kawalerka w standardzie studenckim
jesli macie jakiś namiar, to poproszę o info

reklama
Do góry