reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Cba a podaj namiary na brata albo ten serwis, mam vw i potrzebuje malej pomocy niunias a co do ASO nie pomoge...sama szukam bo rok temu gosciu u m w pracy "robil" nam auto i nam sioe teraz tak zepsulo ze musielismy caly silnik wymieniac
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
MamaGabi umówiłyśmy się na wczoraj ....czekałam trzeba było smska wysłać że nie przyjedziesz
edit: już sprawa jasna ale w razie co jak już będziesz mogła i chciała daj znać
przepraszam, siła wyższa
młoda mamka
Zaangażowana w BB
zaufany mechanik to podstawa a najczęściej musimy kilu sprawdzić by w końcu miec dobrego-mój brat serwisuje u Karlika auta i jest zadowolony
JOLI77
Fanka BB :)
Polecam ciuszki po mojej córeczce.Super stan za małe pieniądze.Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWE AUKCJE!!!!!
Super rampers -mikołaj-pomyśl już o świętach.
Jeżeli coś wam wpadnie w oko to piszcie na priv.Możemy się dogadać !!!!
NOWE AUKCJE!!!!!
Super rampers -mikołaj-pomyśl już o świętach.
Jeżeli coś wam wpadnie w oko to piszcie na priv.Możemy się dogadać !!!!
Jezuuu, no to zaczęłam trząść porami. Na innym forum jakiś TYP polecił mi speca w Komornikach. Pojechałam tam i na dzień dobry zaczął wymieniać "droga pani, ależ tutaj będzie roboty" Uciekłam stamtąd. Ktoś już gzieś wspominał o Przeźmierowie, czy mogę prosić o namiar?
ja zwykle starałam się kupować jedzenie na jakichś targach, małych straganikach, zawsze jeszcze pytałam skąd je mają, żeby mieć pewność że na pewno z Polski a najlepiej z wielkopolski Wiadomo, że im jedzenie mniej sztuczne, i im bardziej lokalne tym dla naszych dzieci po prostu bardziej zdrowe. Niestety jako pracująca mam często nie mam czasu żeby chodzić po straganach, ale przeglądając internet znalazłam sklep internetowy wiemcojem.pl i zamawiam tam jedzenie od lokalnych rolników, na prawdę jestem zadowolona że udało mi się znaleźć cos takiego
U
Użytkownik Usunięty
Gość
ale czy masz pewność od kogo w rzeczywistości pochodzą te produkty? wiem, że kiedyś warzywa ekologiczne można było kupić w sklepie ze zdrową żywnością przy przystanku tramwajowym na Podgórnej. nie wiem czy nadal je mają, ale pamiętam że były to małe okazy buraków, ziemniaków, marchewek itp... wszystko uprawiane bez nawozów, ale cena też wyższa niż na ryneczku
@Munie
generalnie jak sobie wejdziesz na ich stronę wiemcojem.pl to przy każdym produkcie jest napisany producent. Mniej więcej to wygląda tak że ktoś z wiemcojem jedzie do rolnika, odbiera plony :-) i dostarcza do ludzi - fajny pomysł uważam. Dodatkowo jest także podana informacja jak daleko od Poznania mieści się dany rolnik, z tego co zaobserwowałam nie jest to dalej niż 100 km od Poznania.
generalnie jak sobie wejdziesz na ich stronę wiemcojem.pl to przy każdym produkcie jest napisany producent. Mniej więcej to wygląda tak że ktoś z wiemcojem jedzie do rolnika, odbiera plony :-) i dostarcza do ludzi - fajny pomysł uważam. Dodatkowo jest także podana informacja jak daleko od Poznania mieści się dany rolnik, z tego co zaobserwowałam nie jest to dalej niż 100 km od Poznania.
reklama
Podziel się: