reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Drodzy Rodzice!!!
Jestem mamą 2 chlopców i nauczycielką.Wraz z moja przyjaciółką- pedagogiem, myślimy o otwarciu w Poznaniu "klubu malucha".Chciałybyśmy poznać opinię rodziców- dla jakich dzieciątek taką placówkę otworzyć( 0, 5- 3 lat, czy 0, 5- 5 z podziałem na większą ilość grup),w godzinach typowych dla żłobków i przedszkoli ( 7.00- 17.00)czy po południu, np. 15.00- 20.00?Same miewałyśmy problemy z opieką nad dziećmi w godzinach wieczornych...Myślimy też o tzw.systemie karnetowym (oprócz dzieci będących w klubie o stałych porach, chcemy umożliwić przyprowadzanie dzieci tylko w niektóre dni lub w sytuacjach "awaryjnych" np. na kilka godzin..., powiedzmy gdy mama chce wybrać sie do kina, na aerobic, do fryzjera...). Same miewałysmy z tym problemy...Zanim zaczniemy załatwiać formalności, chcemy poznać opinię rodziców.Będziemy wdzięczne za propozycje.

reklama
swietna sprawa :tak:
z mezem jedziemy do PL na 3 tygodnie
mieszkamy blisko Poznania wiec tam bedziemy napewno pare razy
aby wyjsc gdzies we dwoje,chetnie maluszki zostawilibysmy na pare godzin w takim przedszkolu :tak::tak:

mysle ze takie przedszkole byloby super,gdyby bylo od rana do wieczora
wiadomo ze w Polsce rodzice pracuja na rozne zmiany i czesto jest problem kto ma maluszka odprowadzic i odebrac z przedszkola

jeśli chcesz coś kupić , sprzedać lub szukasz a nie wiesz gdzie można to kupić to ten wątek jest dla ciebie ;-)

Witam
Mam do sprzedania ubrania ciążowe, 2 pary spodni(zmateriału brązowe i jeansy niebieskie) okolo 50zl za szt., 2 bluzki(brązowa i biała w czarne wzory) ok. 20 zł za szt. i 2 sukienki (sztruksowa beżowa i jeansowa niebieska) waszystko w rozmiarze M/L ok. 30 zł za sztuke :-) jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę zrobić zdjęcia, osoby z Poznania moga przymierzyć, ceny możemy negocjować ;-) Pozdrawiam!

Sprzedajemy go głównie ze względu na wagę i wymiary bo my czesto gdzieś jeździmy (np do rodziców 100km) a miejsce w bagażniku mało. I jak jedziemy na miasto np do kilku sklepów to męża wkurza targanie 13kg ciągle z/do bagażnika.

Jestem z niego zadowolona bo daje rade po piachu i wszelikich dziurach. Jakbyśmy mieli gdzie trzymać dwa wózki to bym go nie sprzedawała, ale na 45 m każdy cm się liczy :-D

Wystawilismy nową aukcję:
Wózek uniwersalny Breaker BabyActive Poznań (385252983) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry