reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Witam Panie,

Prowadzę kawiarnię Cafe Filemon na poznańskim Strzeszynie. Szukam osoby chętnej do przejęcia tego biznesu, ponieważ z przyczyn osobistych moja dalsza aktywność w tej branży nie jest już możliwa. Szukamy osoby z pasją... Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu - ola@cafefilemon.pl

Pozdrawiam, Filemon

reklama
Dziewczyny mam pytanko. Mąż chce mi sprezentować chwile relaksu w jakimś SPA. Będę kilka dni w Poznaniu więc może uda mi się z tego skorzystać. Czy znacie jakieś miejsca godne polecenia by wyskoczyc na kilka godzin takiej przyjemności?
Będę wdzięczna za info, bo jestem zielona w temacie :-(

095.jpg097.jpg099.jpg101.jpg100.jpg096.jpg

Witam

Mam na sprzedaż kurtkę/płaszczyk wiosenno-jesienny dla dziewczynki. Rozmiar na metce 3 miesiące, kolor zielony.
Córcia miała założony go zaledwie parę razy. Stan idealny. Cena 40zł.

Sprzedam również bluzę różową (rozmiar 68), firmy 5-10-15. Cena 15zł.

reklama
Mam na sprzedaż pieluchy huggies 4,dla dzieci w wadze od 7kg do 14.
80 szt cena 30 zł.
Odbiór osobisty , w Skórzewie.
Tel kontaktowy 509-20-77-42

Do góry