reklama
Mam do sprzedania łóżeczko kołyskę razem z materacem Klups Łóżeczko RADEK szuflada kołyska materac (1266351584) - Aukcje internetowe Allegro
Witam, do sprzedania mam ciuszki po mojej coreczce, idealne dla dziecka, ktore bedzie sie rodzilo w tym roku. W zestawie dwa kominezony zimowe (jeden nowy), spiochy, pajace, dresy, kaftaniki rajstopy, skarpetki, bluzy, sweterki- czyli wszystko co jest potrzebne maluszkowi. Zestaw sklada sie z poznad 150szt, naprawde warto!!!
Chetnych zapraszam do obejrzenia w Poznaniu na Smochowicach :-)
W razie zainteresowania dzwon 606 377 407
Chetnych zapraszam do obejrzenia w Poznaniu na Smochowicach :-)
W razie zainteresowania dzwon 606 377 407
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mam do sprzedania buty emu z h&M bezowe rozmiar 22 nówki
cena 29pln przesyłka free
cena 29pln przesyłka free
reklama
Sprzedam fotelik 9-18 Chicco key 1x plus czerwony w stanie wg mnie bdb. Oczywiście bezwypadkowy, bez plam, jedynie ma kilka pęczków pod nóżkami, ale słabo widoczne. Fotelik w testach ma trzy gwiazdki. Sprawował się rewelacyjnie.
Opis wg producenta:
*
Przeznaczony do przewożenia dzieci o wadze od 9 do 18 kg (grupa 1).
*
Maksimum bezpieczeństwa zapewnia system regulacji wysokości zagłówka i pasów w zależności od wzrostu dziecka (do 6 pozycji) oraz specjalna wkładka poliestrowa redukująca uderzenia i wstrząsy.
*
Przy konstrukcji fotela zastosowano tkaninę oddychającą Hi-Tech oraz system obiegu powietrza (Ergos System), zapobiegające poceniu się główki i pleców dziecka.
*
Wewnętrzna część ramy fotelika wyposażona jest w pochłaniacz energii, który redukuje nacisk na brzuch, kark i głowę dziecka.
*
Oparcie fotela można ustawić w jednej z pięciu dogodnych pozycji.
*
Fotelik posiada czteropunktowe pasy bezpieczeństwa.
*
Wygodę zapewniają dodatkowe ochraniacze pasów zabezpieczających i sprzączek.
*
Tapicerkę można zdjąć i uprać.
Fotelik dostał trzy gwiazdki w testach bezpieczeństwa ADAC (zderzenie boczne).
Wymiary fotelika:
wys. 66 cm
szer. 43 cm
dł. 50 cm
waga 8,5 kg
Chciałabym za niego 200zł, przesyłka kurierem 20zł. Na terenie Poznania ewentualnie dowóz.
Opis wg producenta:
*
Przeznaczony do przewożenia dzieci o wadze od 9 do 18 kg (grupa 1).
*
Maksimum bezpieczeństwa zapewnia system regulacji wysokości zagłówka i pasów w zależności od wzrostu dziecka (do 6 pozycji) oraz specjalna wkładka poliestrowa redukująca uderzenia i wstrząsy.
*
Przy konstrukcji fotela zastosowano tkaninę oddychającą Hi-Tech oraz system obiegu powietrza (Ergos System), zapobiegające poceniu się główki i pleców dziecka.
*
Wewnętrzna część ramy fotelika wyposażona jest w pochłaniacz energii, który redukuje nacisk na brzuch, kark i głowę dziecka.
*
Oparcie fotela można ustawić w jednej z pięciu dogodnych pozycji.
*
Fotelik posiada czteropunktowe pasy bezpieczeństwa.
*
Wygodę zapewniają dodatkowe ochraniacze pasów zabezpieczających i sprzączek.
*
Tapicerkę można zdjąć i uprać.
Fotelik dostał trzy gwiazdki w testach bezpieczeństwa ADAC (zderzenie boczne).
Wymiary fotelika:
wys. 66 cm
szer. 43 cm
dł. 50 cm
waga 8,5 kg
Chciałabym za niego 200zł, przesyłka kurierem 20zł. Na terenie Poznania ewentualnie dowóz.
Podziel się: