reklama
Sprzedam wózek bliźniaczy duo gondole ze śpiworkami + spacerówka- jeden obok drugiego. Dołączam link do aukcji, możliwość negocjacji ceny. Wózek Bliźniaczy Duo (3175265349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Proszę o kontakt mailowy martyna_perek@wp.pl
pikka
Fanka BB :)
Sprzedaję ubranka po swoich maluszkach, zaczynając od najmniejszego rozmiaru tj 44, w tym komplecik do chrztu dla chłopca
Zainteresowanych zapraszam tutaj Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bądź na priv.
Zainteresowanych zapraszam tutaj Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bądź na priv.
karola88
sprzedam wózek bliźniaczy sprowadzony z USA,lekki(14kg) zajmuje mało miejsca i składa sie na płasko,w zestawie folia przeciwdeszczowa i śpiworki,stan idealny cena 1300
wózek posiada składane daszki przeciwsłoneczne,miejsce na zakupy,tackę na kubeczki i hamulec ręczny,wyposażony w system skłądania jedną ręką.Więcej info na prv lub 781022507
wózek posiada składane daszki przeciwsłoneczne,miejsce na zakupy,tackę na kubeczki i hamulec ręczny,wyposażony w system skłądania jedną ręką.Więcej info na prv lub 781022507
Załączniki
Ostatnia edycja:
hehe, ja ubieram co czyste i pod reka;-)
hehe , to tak jak ja
ulala
bojka_6
Po wakacjach będę sprzedawać gondole do wózka TFK twinner twist duo. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
jasmina84
Hej dziewcyzny, sprzedam foteliki samochodowe Peg Perego dla TROJACZKÓW. Pasują one do samochodu i do wózka dla trojaczków tej firmy. Jak ktoś będzie zainteresowany proszę pisać na taran@tlen.pl
Mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, prawie jak nowa- taka jak na tej aukcji-TO NIE MOJA AUKCJA-http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-ptaszek-do-11kg-i3340559186.html .Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na maila.
Mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, prawie jak nowa- taka jak na tej aukcji-TO NIE MOJA AUKCJA-http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-ptaszek-do-11kg-i3340559186.html .Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na maila.
Załączniki
Ostatnia edycja:
jasmina84
sprzedam również ubranka, dla wcześniaków do rozmiaru 62. Proszę o kontakt.
Tu wystawiam kombinezonu Cubus, dla chłopców i dziewczynki. Ubranka nowe, nawet raz nie prane. Dostalismy w prezencie, ale były za małe dzieci. Rozmiar to 56, ale pasuje też na 62. proszę o kontakt na taran@tlen.pl
Tu wystawiam kombinezonu Cubus, dla chłopców i dziewczynki. Ubranka nowe, nawet raz nie prane. Dostalismy w prezencie, ale były za małe dzieci. Rozmiar to 56, ale pasuje też na 62. proszę o kontakt na taran@tlen.pl
Załączniki
reklama
Justynia882
witam
odsprzedam foteliki do abc zoom-a
FOTELIK "nosidełko" ABC ZOOM 2-szt. (3360629254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam 2 tyg temu ale teraz okazyjnie kopiłam cały zestaw z fotelikami
i mam 2 komplety po 2 szt. taka w gorącej wodzie jestem kompana
jeszcze na allegro nie wystawiałam
300zł + 25 zł kurier za 2 szt.z adapterami do zoom-a
mam do tego osłonki na pasy i wkładki redukcyjne których nie ma na zdjęciach ale są w zestawie
odsprzedam foteliki do abc zoom-a
FOTELIK "nosidełko" ABC ZOOM 2-szt. (3360629254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam 2 tyg temu ale teraz okazyjnie kopiłam cały zestaw z fotelikami
i mam 2 komplety po 2 szt. taka w gorącej wodzie jestem kompana
jeszcze na allegro nie wystawiałam
300zł + 25 zł kurier za 2 szt.z adapterami do zoom-a
mam do tego osłonki na pasy i wkładki redukcyjne których nie ma na zdjęciach ale są w zestawie
Podziel się: