reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Dziewczyny zapraszam na mój profil fb,poniżej link do albumu z ręcznie robionymi czapeczkami,może znajdziecie coś dla swoich pociech,więcej info na priv,lub piszcie na fb
Facebook

reklama
sprzedam wózek bliźniaczy sprowadzony z USA,lekki(14kg) zajmuje mało miejsca i składa sie na płasko,w zestawie folia przeciwdeszczowa i śpiworki,stan idealny cena 1300 DSC_0047.jpgSDC11614.jpg

wózek posiada składane daszki przeciwsłoneczne,miejsce na zakupy,tackę na kubeczki i hamulec ręczny,wyposażony w system skłądania jedną ręką.Więcej info na prv lub 781022507

ogłoszenie.jpg

Załączniki

• DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 98
  • SDC11614.jpg
    SDC11614.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 111
  • ogłoszenie.jpg
    ogłoszenie.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
Zapraszam do zakupu wózków baby jogger citi mini duo lub select
babyprams.na.allegro.pl
przy kontakcie prosze powołac się na forum :) dla forumowiczek rabaty .

kpl  select.jpguuu.jpgkpl gt ziel.jpg

Załączniki

• kpl  select.jpg
    kpl select.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 66
  • uuu.jpg
    uuu.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 67
  • kpl gt ziel.jpg
    kpl gt ziel.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 57
DSC_0040.jpg_DSC0474.jpg_DSC0475.jpgHej dziewcyzny, sprzedam foteliki samochodowe Peg Perego dla TROJACZKÓW. Pasują one do samochodu i do wózka dla trojaczków tej firmy. Jak ktoś będzie zainteresowany proszę pisać na taran@tlen.pl

Mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, prawie jak nowa- taka jak na tej aukcji-TO NIE MOJA AUKCJA-http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-ptaszek-do-11kg-i3340559186.html .Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na maila.

Załączniki

• _DSC0474.jpg
    _DSC0474.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 71
  • _DSC0475.jpg
    _DSC0475.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
_DSC0541.jpgClipboard01.jpgsprzedam również ubranka, dla wcześniaków do rozmiaru 62. Proszę o kontakt.
Tu wystawiam kombinezonu Cubus, dla chłopców i dziewczynki. Ubranka nowe, nawet raz nie prane. Dostalismy w prezencie, ale były za małe dzieci. Rozmiar to 56, ale pasuje też na 62. proszę o kontakt na taran@tlen.pl

Załączniki

• _DSC0541.jpg
    _DSC0541.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 64
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
witam
odsprzedam foteliki do abc zoom-a
FOTELIK "nosidełko" ABC ZOOM 2-szt. (3360629254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam 2 tyg temu ale teraz okazyjnie kopiłam cały zestaw z fotelikami
i mam 2 komplety po 2 szt. :crazy: taka w gorącej wodzie jestem kompana
jeszcze na allegro nie wystawiałam
300zł + 25 zł kurier za 2 szt.z adapterami do zoom-a
mam do tego osłonki na pasy i wkładki redukcyjne których nie ma na zdjęciach ale są w zestawie

Do góry